social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απάντηση Αιολικού σε Ρόδο - «Είναι καλό να παραδέχεσαι και την ήττα»

Απάντηση Αιολικού σε Ρόδο - «Είναι καλό να παραδέχεσαι και την ήττα»

Δεν άφησαν αναπάντητους στον Αιολικό τους ισχυρισμούς της Ρόδου περί βιαιοπραγίας του προπονητή Δημήτρη Παπασπύρου εις βάρος ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων στην αναμέτρηση των δύο ομάδων το απόγευμα της Κυριακής (4/12).

Στον σύλλογο της Μυτιλήνης κατηγορούν το συντάκτη του κειμένου για συκοφάντηση του έμπειρου τεχνικού μέσω εφεύρεσης περιστατικών τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και τα όσα εκτυλίχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, υπονοώντας ότι κάποια άλλη ήταν η αφορμή της επίθεσης στο πρόσωπό του. Στον επίλογο της ανακοίνωσης, μάλιστα, διατυπώνονται υπαινιγμοί περί... υπογραφών (!), που όμως δεν αποσαφηνίζονται. Αναλυτικά:

«Αξίζουν πολλά μπράβο στους ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό επιτελείο για τη σπουδαία νίκη της Κυριακής, μια νίκη με ανατροπή στο σκορ, που ήρθε ως επιστέγασμα της αυτοπεποίθησης, αλλά και της αυτοθυσίας όλων στην ομάδα μας.

Δίνουμε επίσης συγχαρητήρια στη Ρόδο για τον τρόπο που αγωνίστηκε και την εικόνα που παρουσίασε. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και αυτό προσθέτει ακόμα μεγαλύτερη αξία στη νίκη του Αιολικού.

Μας εκπλήσσει, ωστόσο, η καταγγελία των φιλοξενούμενων περί βιαιοπραγίας του προπονητή μας κ. Δημήτρη Παπασπύρου προς τον ποδοσφαιριστή Τρόκα. Αντιλαμβανόμαστε την προσπάθεια κάποιων να πιαστούν από κάπου, ώστε να δικαιολογήσουν την ήττα τους, όμως αυτό το παραμύθι τους δεν έχει δράκο. Όταν ένας διαπληκτισμός μεταξύ ποδοσφαιριστών μπροστά στον α’ βοηθό διαιτητή παρουσιάζεται ως κάτι άλλο από αυτό που είναι, ένα σύνηθες περιστατικό δηλαδή μέσα στο γήπεδο πάνω στην ένταση των στιγμών, ενοχοποιώντας άσχετους με το συμβάν, τότε σημαίνει πως στη Ρόδο ή βρίσκονταν σε σοκ μετά το 2-1 ή κάποιον άλλον... καημό έχουν με τον κ. Δημήτρη Παπασπύρου.

Σε κάθε περίπτωση η διοίκηση μας είναι περήφανη για τη φιλοξενία που πρόσφερε στην αποστολή της ροδίτικης ομάδας, δεχόμενη μάλιστα τα εύσημα από τους ανθρώπους της, ακόμα και για το φαγητό που είχε στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα για όλους ανεξαιρέτως, όπως κάνει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια μας.

Κλείνοντας, μια φιλική συμβουλή. Στο ποδόσφαιρο είναι καλό να παραδέχεσαι και την ήττα. Όπως επίσης να προσέχεις τι υπογραφές βάζεις και πού! Αυτά τα λίγα και να μη χρειαστεί να επανέλθουμε, γιατί θα πούμε περισσότερα που δεν θα αρέσουν ούτε στη συντάκτρια της ανακοίνωσης, ούτε στον υποβολέα της».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35