social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλύβας: Εύχομαι ο Εθνικός να πετύχει τον στόχο που του αρμόζει!

Καλύβας: Εύχομαι ο Εθνικός να πετύχει τον στόχο που του αρμόζει!

Σκέψεις και συναισθήματα μοιράστηκε, μέσω του Soccerlive, ο Θεόφιλος Καλύβας, με αφορμή την αποχώρησή του από τον Εθνικό.

Ο έμπειρος προπονητής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάστηκε στον ιστορικό σύλλογο, αλλά και να ευχηθεί επίτευξη του στόχου της ανόδου στην ομάδα του Πειραιά. Αναλυτικά, τόνισε:

«Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του και το κεφάλαιο 'Εθνικός' κάπου εδώ κλείνει για εμένα. Ο συνεργάτης μου, Χρυσόστομος Άγουρος κι εγώ ευχαριστούμε πρώτον τον Γιώργο Βατίστα, αλλά και κάποια άλλα πρόσωπα κοντά στον Γιώργο, που θα παραμείνουν φίλοι, δεύτερον τον γενικό αρχηγό, παλαιό μου συμπαίκτη και... φιλαράκι, Τόλη Δημόπουλο, τον επίσης γενικό αρχηγό Αντώνη Βολικάκη, τον υπεύθυνο Τύπου, Κώστα Μιαούλη, τη γραμματέα του Ομίλου, Ντίνα Γιαννικίου (δεν ξεχνώ το τραπέζι που χρωστάω!) και τον φροντιστή μας, Θωμά Μπακογιάννη. Φυσικά, ευχαριστώ όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργαστήκαμε πέρσι και φέτος. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχηθώ ο Εθνικός να πετύχει τον στόχο που του αρμόζει. Στο διάστημα που ήμουν στην τεχνική ηγεσία, έβαλα τον Σύλλογο πάνω από τον εαυτό μου και ποτέ δεν κρύφτηκα πίσω από το δάχτυλό μου! Θέλω, επίσης, να ζητήσω συγνώμη από την οικογένειά μου για τις ατελείωτες ώρες που στέρησα από εκείνη, αφιερώνοντάς τες στον Εθνικό. Φεύγω σαν φίλος και κρατάω για πάντα κάποιες έντονες στιγμές που ζήσαμε μαζί. Με εκτίμηση, Θεόφιλος Καλύβας».

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35