social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Έσωσε» στο τέλος ο Αλμυρός τον βαθμό με Γιούχτα (2-2)

«Έσωσε» στο τέλος ο Αλμυρός τον βαθμό με Γιούχτα (2-2)

Πραγματικό ντέρμπι αποδείχθηκε το ματς του Αλμυρού με τον Γιούχτα στο Γάζι, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται... αγκαλιά με μία σπουδαία νίκη, παρά το... εις διπλούν αριθμητικό τους μειονέκτημα και τους γηπεδούχους να επιστρέφουν στο φινάλε και να «σώζουν» τον βαθμό της ισοπαλίας για το τελικό 2-2!

To ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους πράσινους, ο οποίος πήραν το προβάδισμα μόλις στο 3ο λεπτό έπειτα από ενέργεια του Δωματά και αυτογκόλ του Αγαπάκη (0-1). Έδειχναν, μάλιστα, να ελέγχουν το παιχνίδι, όμως στο 43' έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γιαλούση με δεύτερη κίτρινη κάρτα, την οποία από τον Γιούχτα χαρακτηρίζουν αυστηρή. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 62' έμειναν με εννέα στον αγωνιστικό χώρο, με τον Νύκταρη να αποβάλλεται, βλέποντας δύο κίτρινες κάρτες στην ίδια διακοπή, αρχικά για καθυστέρηση και ακολούθως για έντονη διαμαρτυρία, με τους ανθρώπους του Γιούχτα να «φωνάζουν» και για αυτή την περίπτωση! Παρ' όλα αυτά, μπόρεσαν να βρουν και δεύτερο γκολ, με πέναλτι που κέρδισε από τον Ενγκουέμ ο Δωματάς και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος στο 69' για το 0-2! Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μπουν στο ματς και τα κατάφεραν! Στο 87' ο Κοιλιάρας μείωσε με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Γκέτσι (1-2) και στο 92' ο Μπανβό, έχοντας έρθει από τον πάγκο, σκόραρε από κοντά μετά από απόκρουση του Κόλλια σε σουτ του Γκέτσι, δίνοντας το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς στο «στρατόπεδο» του Αλμυρού!

Διαιτητές: Φωστέρης (Ανατολικής Αττικής), Μαυρομάτης (Δυτικής Αττικής)-Παντελίδου (Ανατολικής Αττικής)

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μάριος Ζερβίδης): Χανιωτάκης, Αγαπάκης (65' Μπανβό), Παγώνης, Νικολάου, Πατινιώτης, Πιερτζιάκομι (79' Κοιλιάρας), Ενγκουέμ, Φραγκουλάκης, Χαϊντίνι (46' Γκέτσι), Μπουρσέλης, Κατσικοκέρης

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Κόλλιας, Γελαδάρης (86' λ.τρ. Στακάκης), Γιαλούσης, Ρουσσάκης, Τουγλής, Αργκιλέσι, Πλουσής, Νύκταρης, Αζίζι (46' Τζανής), Δωματάς (71' Κοντογιάννης), Ροβίθης (83' Λίτσκας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35