social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Χορταστική» ισοπαλία για Μοσχάτο και Μαρκό (2-2)

«Χορταστική» ισοπαλία για Μοσχάτο και Μαρκό (2-2)

Ωραίο ματς, με τέσσερα γκολ, φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και συγκινήσεις, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Ρουφ.

Εκεί, η τυπικά γηπεδούχος ΑΕ Μοσχάτου έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με τη Μαρκό, η οποία έφυγε με θετικό αποτέλεσμα, αλλά υποχώρησε από την κορυφή της κατάταξης στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Πρωταγωνιστής της συνάντησης ήταν ο Φώτης Σουλελές, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων, που όμως δεν φάνηκαν αρκετά για να τους χαρίσουν τη νίκη. Στη μεγαλύτερή του διάρκεια το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους για να φτάσουν στο γκολ, το οποίο τελικά πέτυχαν οι πράσινοι του Μαρκόπουλου στο 41ο λεπτό. Ο Σουλελές εκμεταλλεύθηκε μία ασυνεννοησία στην άμυνα των γηπεδούχων, υποδέχθηκε την μπάλα από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή και με εξουδετερωμένο τον γκολκίπερ την έστειλε στη δεξιά γωνία της εστίας για το 0-1. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ήρθε η ισοφάριση από στατική φάση. Η άμυνα της Μαρκό ολιγώρησε σε εκτέλεση κόρνερ του Πασαλίδη, η μπάλα έφτασε στο ύψος της μικρής περιοχής και από εκεί ο Κουτσούμπας την έσπρωξε στα δίχτυα για το 1-1 στο 48'! Οι φιλοξενούμεμνοι ευτύχησαν να προηγηθούν ξανά, με τον Σουλελέ να διεκδικεί την μπάλα στο κέντρο της αντίπαλης άμυνας, να κερδίζει τις μονομαχίες και με μακρινό πλασέ να νικάει τον εξερχόμενο Μακρή για το 1-2! Ωστόσο, το Μοσχάτο κατάφερε να φέρει εκ νέου το ματς στα ίσια λίγα λεπτά αργότερα. Ήταν το 80ο λεπτό όταν ο Πασαλίδης εκτέλεσε με πάσα φάουλ για την ομάδα του, ο Χαλβατζίου έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, έπεσε στο έδαφος από τη διεκδίκηση που έβαλε από πίσω του ο Γκεμίσης και ο διαιτητής Νικόπουλος, όντας κοντά στη φάση, έδειξε την άπσρη βούλα. Δύο λεπτά μετά (82') ο Πασαλίδης αποδείχθηκε ψύχραιμος και εύστοχος, γράφοντας το 2-2 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα, παρά τις δύο καλές ευκαιρίες που είχαν στη συνέχεια οι γηπεδούχοι για να πετύχουν την ολική ανατροπή.

Διαιτητές: Νικόπουλος (Σάμου), Βάτος (Άρτας)-Μπακογιάννης (Αθηνών)

AE MOΣΧΑΤΟΥ (Σήφης Βενάκης): Μακρής, Σταύρου, Σιμονιάν, Τζωρτζάτος (50' Τζέλη), Ανδρίκος, Νιζάμης, Χαλβατζίου, Πουρσανίδης, Παυλάκης (60' Σόσαρι), Πασαλίδης, Κουτσούμπας

ΜΑΡΚΟ (Πέτρος Τσιγκούλης): Βουτσελάς, Χάιδος (78' Πάπος), Φλώρος (78' Λαμπρόπουλος), Τσίκλος, Μουσταφίδης, Μπέλερης, Βασιλειάδης (85' Σούλτσε), Γκεμίσης, Κράσι, Νατσιόπουλος, Σουλελές.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35