social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα απώλεια ο Πανιώνιος, 0-0 με Πανηλειακό στον Πύργο

Νέα απώλεια ο Πανιώνιος, 0-0 με Πανηλειακό στον Πύργο

Στο ματς της πρεμιέρας, στο Κρανίδι, είχε υποχρεωθεί σε «λευκή» ισοπαλία από την ΑΕ Ερμιονίδας, έπειτα από ένα ενενηντάλεπτο στο οποίο είχε αφήσει πάμπολλες ευκαιρίες να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

Σήμερα (21/12), η ιστορία υπό μία έννοια επαναλήφθηκε για τον Πανιώνιο στον Πύργο, με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά δεν δημιούργησε καν φάσεις για να μετουσιώσει κάποια από αυτές! Μοιραία, ο Ιστορικός έμεινε στο 0-0 με τον Πανηλειακό, που δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα υπερασπίστηκε τον βαθμό και τον πρόσθεσε στη συγκομιδή του. Έτσι, έχασε άλλους δύο βαθμούς στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής, αλλά -κυρίως- βρέθηκε πάλι μπρος στη διαπίστωση πως δεν έχει λύσει το πρόβλημα της κατάκτησης του νικηφόρου αποτελέσματος.

Στο δημοτικό στάδιο Πύργου έγινε ένα μέτριο παιχνίδι, με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και αρκετές μονομαχίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Η πρώτη καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο ανήκε στους γηπεδούχους, που είχαν ως κορυφαίο τον Λούσκο και σε πολύ καλή μέρα τους Μάντζαρη, Κασμερίδη, Καλομοίρη. Ωστόσο, το σουτ που επιχείρησε στο 2ο λεπτό ο τελευταίος, απέκρουσε ο -πολύ καλός- Αντωνόπουλος. Στο επόμενο λεπτό ο Μάντζαρης σταμάτησε το σουτ του Μούντριχα, με τον ρυθμό να πέφτει στη συνέχεια και τους κυανέρυθρους να πηγαίνουν σε ενέργειες που δεν είχαν αντίκρισμα. Στο δεύτερο μέρος ξεχώρισαν ένα καλό σουτ με το οποίο απείλησε ο Λίμα και ένα φοβερό φάουλ του Στούπη, το οποίο ανάγκασε τον γκολκίπερ των γηπεδούχων σε δύσκολη επέμβαση. Όσο περνούσε η ώρα, ο Πανιώνιος έδειχνε να μην έχει λύσεις, με συνέπεια να μην μπορέσει να βρει διάδρομο προς την εστία του Μάντζαρη, αφήνοντας έτσι δύο σημαντικούς βαθμούς.

Διαιτητές: Φωκάς (Αχαΐας), Μπάστας-Πλέσσας (Ζακύνθου)

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Τρυφωνόπουλος): Μάντζαρης, Μπάλος, Διαμαντόπουλος, Κασμερίδης, Δ. Τσίγκρηλας, Μπάλλας, Αντωνιάδης, Λίμα (90' Έλιοτ), Π. Τσίγκρηλας (60' Αρσενίδης), Καλομοίρης (70' Αράπης), Λούσκος (90' Κακόγιαννος)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Κούστας): Αντωνόπουλος, Καρδάμης (56' Ζούλιας), Διονέλλης (83' Τσιμπόκας), Καλύβας, Γκότοβος, Μαρινάκης (56' Μπρέγκου), Στούπης, Γροντής, Μούντριχας (46' Ρεντζής), Πίσπας, Γεωργούσης.

(photo: panionianea.gr)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35