social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Υπέρβαση με Βαζάκα στον Παναργειακό

Υπέρβαση με Βαζάκα στον Παναργειακό

Στα σίγουρα χέρια ενός έμπειρου προπονητή παρέδωσε η διοίκηση Τσιόδρα στον Παναργειακό την τεχνική ηγεσία, ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Έπειτα από την αποχώρηση του Παναγιώτη Τζαναβάρα, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Αίαντα Γαστούνης (1-1), οι πράσινοι προσέγγισαν τον Γιώργο Βαζάκα, ο οποίος πείστηκε να υπηρετήσει το πλάνο των «λύκων», παρότι τη δεδομένη στιγμή βρίσκονται στην τελευταία θέση της κατάταξης στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Από την άλλη, η πρόσληψη Βαζάκα φανερώνει αν μη τι άλλο πως στον Παναργειακό δεν έχουν σκοπό να αφήσουν την ομάδα τους να επιστρέψει στα τοπικά της ΕΠΣ Αργολίδας!

Η ενημέρωση του ιστορικού συλλόγου αναφέρει: «Ο Παναργειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή Γιώργο Βαζάκα. Ο Γιώργος Βαζάκας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού έχει μια ιστορία 30 χρόνων στους πάγκους πολλών ομάδων Α,Β και Γ εθνικής. Ο νέος προπονητής είναι μια προσωπική επιλογή του προέδρου Σταύρου Τσιόδρα με σκοπό την ανάκαμψη του ιστορικού μας συλλόγου. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35