social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γ' Εθνική: Η τετράδα των αήττητων για το 2022

Γ' Εθνική: Η τετράδα των αήττητων για το 2022

Ένα ενδιαφέρον θέμα έχει δημοσιεύσει το γραφείο Τύπου της ΕΠΟ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, με διάφορες παρατηρήσεις από τα πεπραγμένα των ομάδων σε αυτό το πρώτο αγωνιστικό δίμηνο των ομάδων στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Το θέμα επικεντρώνεται στις ομάδες που έχουν θέσει ως στόχο την άνοδο στη Super League 2, ορισμένες εκ των οποίων διατηρούν το αήττητό τους μετά από οκτώ αγωνιστικές στον 1ο όμιλο και επτά αγωνιστικές στους υπόλοιπους τέσσερις. Αήττητοι, λοιπόν, παραμένουν ο Καμπανιακός, η Κοζάνη, ο Πανιώνιος και η Μαρκό, με τη διαφορά ότι οι δύο πρώτες οδηγούν την κούρσα στους ομίλους τους, ενώ οι άλλες δύο βρίσκονται στη δεύτερη θέση του 4ου και του 5ου ομίλου, αντίστοιχα. Στην περίπτωση του Πανιωνίου σημειώνεται ότι το αήττητό του «δεν είναι αρκετό να τον διατηρήσει στην κορυφή. Έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Αιολικό». Προστίθεται, μάλιστα, ότι «σε αυτό τον όμιλο δεν υπάρχει ομάδα με λιγότερους από τέσσερις βαθμούς. Το Διαβολίτσι έχει πέντε ισοπαλίες σε επτά παιχνίδια, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα μαζί με το Γιούχτα στον 5ο όμιλο, ενώ δεν έχει ακόμα νίκη».

Από την άλλη, τονίζεται ότι στον 5ο όμιλο βρέθηκε στην κορυφή ο Άρης Πετρούπολης, που κέρδισε τα τρία τελευταία παιχνίδια του, ενώ έχει να χάσει από την πρεμιέρα. Παρατηρείται πως «και αυτός, όπως ο Καμπανιακός, είναι νεοφερμένη στην κατηγορία ομάδα», ενώ υπογραμμίζεται πως «με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται την επόμενη αγωνιστική η συνάντηση του Άρη Πετρούπολης με τη δεύτερη στη βαθμολογία -και αήττητη- Μαρκό». Τέλος, υπάρχει αναφορά στον Άγιο Ιερόθεο ο οποίος «έχει πετύχει ένα γκολ, λιγότερα από κάθε άλλη ομάδα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35