social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ντεμπούτο Κούτση με νίκη στον ΑΟΑΝ (2-0 τον ΑΟ Τυμπακίου)

Ντεμπούτο Κούτση με νίκη στον ΑΟΑΝ (2-0 τον ΑΟ Τυμπακίου)

Το ντεμπούτο του Γιώργου Κούτση στην τεχνική ηγεσία συνδυάστηκε με νίκη για τον ΑΟΑΝ, στην πρώτη υποχρέωση της ομάδας του Λασιθίου για το 2023!

Έστω και δύσκολα, κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση του ΑΟ Τυμπακίου και να φτάσει στη νίκη με 2-0, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από πέντε συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα! Τη λύτρωση για τους γηπεδούχους στο δημοτικό στάδιο Αγ. Νικολάου πρόσφερε ο Σέχου, ο οποίος σκόραρε με σουτ στο 70' και έδειξε τον δρόμο προς τη νίκη. Στο 85' ο Πλουσής πίεσε τον γκολκίπερ Δημαράκη και με κόντρα πέτυχε το 2-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Ο ΑΟΑΝ είχε και δύο δοκάρια, το πρώτο σε πλασέ του Μελισσόπουλου στο 17' και το δεύτερο σε σουτ του Μηνά στο 94', ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις απείλησαν και οι φιλοξενούμενοι, χωρίς όμως να έχουν ουσία.

Διαιτητές: Μαυραντωνάκης (Χίου), Διονύσης (Άρτας)-Κελαϊδής (Ρεθύμνου)

ΑΟΑΝ (Γιώργος Κούτσης): Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Ζέλιος, Φουκαράκης, Κίτος (60' Γωνιωτάκης), Μποτέ (68' λ.τρ. Πλουσής), Μελισσόπουλος, Σέχου (80' Νοκάι), Μηνά, Τσανάι, Χύσι

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ (Μιχάλης Κουμεντάκης): Δημαράκης, Σπυριδάκης (77' Φραγκιαδουλάκης), Λούσι, Βρεττός, Δουλγεράκης (22' λ.τρ. Γιαννικάκης), Καργάκης, Τριανταφυλλίδης, Γκελοσάνι, Σένκα, Παπαδάκης, Ζαφείρης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35