social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Διπλό» στη Γαστούνη η Ρόδος, 2-1 τον Αίαντα

«Διπλό» στη Γαστούνη η Ρόδος, 2-1 τον Αίαντα

Με τον νικηφόρο τρόπο που άφησε το 2022 μπήκε και στο 2023 η Ρόδος, παραμένοντας σε άμεση επαφή με την πρώτη θέση του 4ου ομίλου στη Γ' Εθνική, στην οποία βρίσκεται ο Αιολικός.

Η ομάδα του Ν. Κουρμπανά πέτυχε μία σπουδαία νίκη στη Γαστούνη, όπου κατέβαλε με 2-1 τον τοπικό και μαχητικό Αίαντα, παίρνοντας ψυχολογική τόνωση και ενόψει του εξ αναβολής αγώνα με τον Πανιώνιο την Τρίτη (10/1). Τα «ελάφια» ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 3ο λεπτό όταν ο Μουζακίτης άλλαξε όμορφα παιχνίδι, ο Κάμπα «έσπασε» την μπάλα με κεφαλιά μέσα στην περιοχή και με νέα κεφαλιά ο Μπαρμπαρούσης πρόλαβε τον εξερχόμενο Κουτρουμπή, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Με την πάροδο του χρόνου οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς, καταφέρνοντας σε περιπτώσεις να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Κατάφεραν, μάλιστα, να φτάσουν στην ισοφάριση στο 59ο λεπτό με άψογη εκτέλεση φάουλ του Σταθάτου, ο οποίος αιφνιδίασε τον γκολκίπερ Μανουσάκη (1-1). Στο τελευταίο ημίωρο το παιχνίδι έγινε «ροντέο», με τις δύο ομάδες να αναζητούν το γκολ της νίκης και τους φιλοξενούμενους να το πετυχαίνουν σε μία καλά οργανωμένη επιθετική τους προσπάθεια. Η κατάληξή της ήταν από τη σέντρα του Τρόκα ο Σουλάι να πιάσει το κοντινό σουτ στην κίνηση και να γράψει το 1-2, που έμελλε να μείνει μέχρι το τέλος.

Διαιτητές: Πετρόπουλος, Σωτηρόπουλος-Σταθοπούλου (Αχαΐας)

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ (Αλέξης Γαβριλόπουλος): Κουτρουμπής, Χριστοφοράτος, Χαρίζι, Βατσής (85' Βράπι), Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Παπαχριστόπουλος (81' Κάρδαρης), Καράγιωργας, Τριανταφυλλόπουλος, Φερεκίδης, Πυρρής (81' Κουλούρης)

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Μανουσάκης, Τρόκα, Σουλάι, Κανταρτζής, Βογιατζής, Τσούτσης, Νικολόπουλος, Μουζακίτης (85' Μαντίκος), Μπαρμπαρούσης, Τζουανάκης (70' Μάγκας), Κάμπα (91' Ζόγκας).

(Photo: Βαγγέλης Δημητρόπουλος)

 


Σχετικά άρθρα

Σπουδαίος Αιολικός, 2-1 με ανατροπή τη Ρόδο!

ΑΣ Σαντορίνης: Καταθέτει ενσταση κατά της Ρόδου για μη εγκυρότητα των καρτών υγείας

Βελιτζέλος: Κρίμα για τα παιδιά και την προσπάθεια που κάναμε [vid]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35