social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρώτη νίκη για τον Γιούχτα 4-0 το Μοσχάτο

Πρώτη νίκη για τον Γιούχτα 4-0 το Μοσχάτο

Την πρώτη του νίκη στην έδρα του στη φετινή Γ' Εθνική πανηγύρισε ο Γιούχτας που επικράτησε με 4-0 του Μοσχάτου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Μανωλης Ροβίθης που πέτυχε δυο γκολ και μοίρασε και μια ασιστ. Ο Γιούχτας μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και βρήκε το γκολ μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Ροβίθη να σκοράρει με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι για το 1-0!

Στο 4’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής λίγο έλειψε να κάνει το 2-0, όμως μετά από ατομική προσπάθεια που έκανε, το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.

Το Μοσχάτο απάντησε στις μεγάλες ευκαιρίες στο 18′ όταν ο Σιμονιάν έπιασε ένα πολύ καλό σουτ, όμως είδε τον Χρήστου να του λέει “όχι”.

Ο Γιούχτας κατάφερε και πέτυχε και δεύτερο τέρμα με εκπληκτικό σουτ του Ροβίθη στο 27′!

Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί και πέτυχαν τρίτο τέρμα με τον Γιαλούση στο 35′, ενώ είχαν προειδοποιήσει ένα λεπτό νωρίτερα με το δοκάρι του Ροβίθη!

Το γκολ ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους με το 3-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το Μοσχάτο ήταν εκείνο που απείλησε πρώτο με τον Πασαλίδη να βρίσκεται σε θέση τετ-α-τετ στο 62′ αλλά να στέλνει την μπάλα άουτ.

Στο 70′ ήταν η σειρά του Γιούχτα να απειλήσει και όχι μόνο αυτό αλλά να σκοράρει το 4ο του τέρμα στο ματς μετά από πάσα του Πλουσή στον Ροβίθη και παράλληλη σέντρα του τελευταίου στον Αζίζι, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 4-0!

Στα τελευταία λεπτά είδαμε ένα ματς διαδικαστικού χαρακτήρα με το 4-0 να μην αλλάζει και τον Γιούχτα να πανηγυρίζει το πρώτο του εντός έδρας τρίποντο!

Συνθέσεις:

Γιούχτας: Χρήστου, Ψαρράς, Τζανής, Δωματάς (46′ Κοντογιάννης), Αργκιλέσι, Νύκταρης (86′ Κόκκινος), Ροβίθης (76′ Δασκαλάκης), Αζίζι (73′ Κεφαλούκος), Γελαδάρης, Γιαλούσης, Πλουσής (76′ Λίτσκας)

Μοσχάτο: Σταματόπουλος (35' Μακρής), Σταύρου, Ξενιτόπουλος, Ανδρίκος, Τζωρτζάτος (72′ Ζάρκιας), Πουρσανίδης, Μπόρι, Κουτσούμπας, Ποιμενίδης, Πασαλίδης, Σιμονιάν


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35