social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έχουν πεισμώσει στον Πανιώνιο με τα «έργα Ζαχαρόπουλου» – Στο επίκεντρο η ΑΕ Μυκόνου

Έχουν πεισμώσει στον Πανιώνιο με τα «έργα Ζαχαρόπουλου» – Στο επίκεντρο η ΑΕ Μυκόνου

Οι αλλεπάλληλες αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν αφήνουν χρόνο για περισυλλογή στον Πανιώνιο, σχετικά με τον αγώνα της Ρόδου και την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Στον σύλλογο της Ν. Σμύρνης έχουν στραφεί στο ματς της Κυριακής με την ΑΕ Μυκόνου, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι έχουν σκοπό να αφήσουν να περάσει έτσι η προκλητική διαιτησία του Ζαχαροπούλου και των συνεργατών του (Σούζας Ανατ. Αττικής και Λεωνίδας Τρικάλων), όπως επίσης και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές στο ματς της Τρίτης (10/1).

Αναφορικά με τα όσα συνέβησαν εντός των τεσσάρων γραμμών, πέρα από τις αποφάσεις διαιτητή και βοηθών σε μια σειρά από περιπτώσεις, στον Πανιώνιο έχουν να το λένε για την κατάπτυστη και επικίνδυνη διαχείριση του Ζαχαροπούλου, ο οποίος επί της ουσίας άφησε να τεθεί σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα και η υγεία των ποδοσφαιριστών του Ν. Κούστα, με την ανοχή και... επιείκιά του στο αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων τους. Δοθείσης της ευκαιρίας, εκτός πλάνων έχει τεθεί για τα επόμενα παιχνίδια και ο Σωτήρης Πίσπας, ο οποίος τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά της προχθεσινής αναμέτρησης. Ζητούμενο για τους κυανέρυθρους είναι η επιστροφή στις επιτυχίες και το «χτίσιμο» νικηφόρου σερί για την αγωνιστική αντεπίθεση.

(photo: xxsports.org)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35