social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Σκόνταψε» πάλι ο Πανιώνιος, 1-1 με ΑΕ Μυκόνου

«Σκόνταψε» πάλι ο Πανιώνιος, 1-1 με ΑΕ Μυκόνου

Άλλους δύο βαθμούς άφησε σήμερα (15/1) ο Πανιώνιος στη μάχη κορυφής που γίνεται στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Υποδεχόμενη την ΑΕ Μυκόνου στο στάδιο της Ν. Σμύρνης, η ομάδα του Ν. Κούστα υποχρεώθηκε από την αντίπαλό της στο ισόπαλο 1-1, με συνέπεια να υποχωρήσει στο -3 από την πρώτη θέση και τον Αιολικό που οδηγεί την κούρσα. Οι νησιώτες του Θ. Παχατουρίδη είχαν μία αρκετά καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, βάζοντας δύσκολα στους γηπεδούχους, που δεν μπόρεσαν να βρουν τις λύσεις και να επιστρέψουν στα «τρίποντα». Μάλιστα, ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ μόλις στο 16ο λεπτό, όταν ο Αγγέλης εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στο κέντρο της άμυνας των κυανέρυθρων και με κοντινό σουτ έγραψε το 0-1, «παγώνοντας» τη Ν. Σμύρνη. Ο Πανιώνιος δυσκολεύτηκε να βρει ρυθμό και να αντιδράσει, με συνέπεια να καθυστερήσει αισθητά να φτάσει στην ισοφάριση. Ήταν το 72ο λεπτό όταν έπειτα από σέντρα που επιχειρήθηκε προς την περιοχή των φιλοξενούμενων, η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Αγγέλη, με τον Μόσχου να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Γροντή να ευστοχεί από εκεί για το 1-1. Ωστόσο, στο διάστημα που απέμενε οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να πετύχουν την ολική ανατροπή, χάνοντας την ευκαιρία να αξιοποιήσουν το «δώρο» της ΑΕ Ερμιονίδας, με την επικράτησή της απέναντι στη Ρόδο.

Να σημειωθεί ότι από την ΑΕ Μυκόνου καταγγέλλουν πως μετά τη λήξη της αναμέτρησης σημειώθηκαν «εκτεταμένα επεισόδια στη φυσούνα από αναίτια επίθεση ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου και από ανθρώπους της ασφάλειας του γηπέδου» προς όλη την αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας.

Γκολ: 72' πέν. Γροντής (χέρι Αγγέλη) - 16' Αγγέλης με κοντινό σουτ

Διαιτητές: Μόσχου (Λασιθίου), Τσελεπίδης-Ξουρίδας (Ανατολικής Αττικής)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Κούστας): Αντωνόπουλος, Πριόνας (46' Γεωργούσης), Καρδάμης (89' Ρεντζής), Γκότοβος, Λίμα, Μπρέγκου, Γροντής, Στούπης, Τσίπρας (73' Μούντριχας), Γκέτσι, Τσιμπόκας

ΑΕ MYKONOΥ (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Ντούνης, Σπυρόπουλος, Ράγια, Μαντζανάς, Αρκούδας, Τράκας, Παπαδόπουλος (84' λ.τρ. Οικονομίκος), Μουρίκι, Βαλαβάνοπουλος (81' Αχείμαστος), Πινέιρο, Αγγέλης (68' Στυλιανόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35