social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Όρθιος» στον Αγ. Νικόλαο ο μαχητικός Φωστήρας, 1-1 με ΑΟΑΝ

«Όρθιος» στον Αγ. Νικόλαο ο μαχητικός Φωστήρας, 1-1 με ΑΟΑΝ

Σε ένα ματς που έδειχνε να... στραβώνει στο πρώτο του ημίχρονο, ο Φωστήρας κατάφερε με υπομονή και πίστη να το φέρει στα μέτρα του και να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

Στο δημοτικό στάδιο Αγ. Νικολάου, η ομάδα του Ταύρου αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με τον τοπικό ΑΟΑΝ, που είδε σε ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι να χάνονται βαθμοί. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 30ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μηνά, το οποίο κέρδισε ο Φουκαράκης από τον Λαζαρίδη (1-0), με τους κιτρινόμαυρους να έχουν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν άμεσα αλλά να τη σπαταλούν! Συγκεκριμένα, στο 34ο λεπτό ο Φέκκας κέρδισε πέναλτι από τον Δολαψάκη, όμως στην εκτέλεσή του νικήθηκε από τον γκολκίπερ Γιαγκιόζη, ο οποίος διαφύλαξε το προβάδισμα για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι δεν απογοητεύτηκαν, αντιθέτως πίστεψαν στο αποτέλεσμα και έφτασαν στην ισοφάριση με άψογο χτύπημα φάουλ του Χριστόπουλου στο 80' (1-1)!

Διαιτητές: Ζαφείρης, Τσαμπουράκης-Ψαλιδάκης (Ηρακλείου)

ΑΟΑΝ (Γιώργος Κούτσης): Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Φουκαράκης, Γωνιωτάκης, Κίτος, Πλουσής (49' Νοκάι), Σέχου (69' Αλεξάκης), Μελισσόπουλος, Μηνάς, Τσανάι, Χύσι

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Φυλακτός, Τσουβαλτσίδης, Παρασκευόπουλος, Ξενοπανάγος, Πεχλιβανίδης, Θεοδωρίδης, Χριστόπουλος, Πινιώτης (62' Σταμάτης), Λαζαρίδης, Φέκας, Νταούλια.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35