social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανεβαίνει ο Εθνικός, πέρασε από το Τυμπάκι (1-2)

Ανεβαίνει ο Εθνικός, πέρασε από το Τυμπάκι (1-2)

Το «2 στα 2» έκανε ο Εθνικός με τον Β. Χαντέ στον πάγκο του και κάλυψε επιπλέον λίγο από το χαμένο έδαφος στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Πειραιά βρήκε τον τρόπο να αποδράσει με τους βαθμούς της νίκης από το Τυμπάκι, όπου επικράτησε με 2-1 του τοπικού ΑΟΤ, «σκαρφαλώνοντας» θέσεις στην κατάταξη και παραμένοντας στο -5 από την κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν αποφασιστικοί και πήραν άλλο ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας στους φιλάθλους τους για τη συνέχεια της σεζόν. Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν στο 14ο λεπτό έπειτα από αυτογκόλ του Σπυριδάκη (0-1), με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την ισοφάριση και να τη βρίσκουν στο 55' χάρη σε προβολή του Βρετού ύστερα από κόρνερ του Σένκα (1-1). Ο Εθνικός, ωστόσο, κρατούσε την... τελευταία λέξη για το τέλος, με τον Σάμιο να σκοράρει με σουτ στο 86' και να γράφει το 1-2, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο σκόρερ του δεύτερου γκολ είχε και δοκάρι με πλασέ στο 30ο λεπτό.

Διαιτητές: Καλυβιανάκης, Βαρβαντάκης (Ρεθύμνου)-Εγγλέζος (Λασιθίου)

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ (Μιχάλης Κουτεντάκης): Δημαράκης, Σπυριδάκης (46' λ.τρ. Λούσι), Δουλγεράκης (73' Γιαννικάκης), Βρετός, Μεϊρέλες, Κουρουθιανάκης, Ζαφείρης, Βακράκος (90' Φραγκιαδουλάκης), Σένκα, Γκελοσάνι (87' Γ. Παπαδάκης), Παπανδρέου (83' Καργάκης)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Παπαγεωργίου, Θεοδώρου, Μαλάϊ, Νταλακούρας (23' λ.τρ. Ντάφλας (90' Πλουμάτος)), Σταύρου (90' Κατσογιάννης), Σάμιος, Διάκος (68' Αντωνίου), Δώδας (68' Χρούστινεκ).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35