social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πανιώνιος: «Είμαστε περήφανοι για την ποιότητα των ανθρώπων της ομάδας μας»

Πανιώνιος: «Είμαστε περήφανοι για την ποιότητα των ανθρώπων της ομάδας μας»

Το όνομα και τη φήμη των προσώπων που κατηγορήθηκαν ονομαστικά τις προηγούμενες ημέρες για τα επεισόδια που κατήγγειλε η ΑΕ Μυκόνου στο ματς της περασμένης Κυριακής, θέλησαν να αποκαταστήσουν οι άνθρωποι του Πανιωνίου.

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης, σημειώνουν την υπερηφάνειά τους για την ποιότητα των προσώπων που στελεχώνουν την ομάδα, ενώ υπαινίσσονται μεθοδευμένη στόχευση ειδικά συγκεκριμένων ανθρώπων που «έχουν διακριθεί για το ήθος και την ποιότητά τους». Υπογραμμίζουν, μάλιστα, ότι όλες οι ομάδες της Γ' Εθνικής που έχουν φιλοξενηθεί αυτά τα τρία χρόνια, γνωρίζουν πως τα αποδυτήρια του σταδίου της Ν. Σμύρνης δεν έχουν σχέση με όσα παρουσιάστηκαν από ορισμένα Μέσα τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Όλες τις προηγούμενες μέρες επιλέξαμε να ρίξουμε τους τόνους μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα με τη Μύκονο. Για εμάς όλα έληξαν στη συγγνώμη του Βαγγέλη Βλάχου στα αποδυτήρια μας. Το ίδιο θεωρήσαμε και για τους ανθρώπους της Μυκόνου κρίνοντας από τις χαμογελαστές αναρτημένες στα Social Media φωτογραφίες τους λίγα λεπτά μετά.

Τα δημοσιεύματα συνεχίστηκαν και μαζί τους και η αναφορά σε στελέχη και ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που δεν είχαν καμία ανάμιξη στην ένταση που προκάλεσε παίκτης της Μυκόνου. Η επιλογή εμπλοκής ονομάτων που έχουν δείξει χρόνια τώρα ποιοι είναι στα γήπεδα, έχοντας τιμήσει και τιμηθεί με τη φανέλα με το ελληνικό εθνόσημο, έχοντας διακριθεί για το ήθος και τον χαρακτήρα τους, δημιουργεί και στον πλέον καλόπιστο φίλαθλο απορίες για τον σκοπό των ως άνω δημοσιευμάτων και την δηλητηριώδη στόχευση τους. Το ίδιο ισχύει και για ποδοσφαιριστές που έχουν την δίκη τους αξιοσέβαστη πορεία τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ποτέ δεν έδωσαν το δικαίωμα σε κανένα να τους σχολιάζει για κάτι άλλο πέρα από τις αθλητικές τους επιδόσεις.

Τα αποδυτήρια μας, όλες οι ομάδες που έχουμε φιλοξενήσει όσο είμαστε στη Γ' Εθνική, ξέρουν όλοι καλά ποια είναι και αν έχουν σχέση με αυτά που παρουσιάστηκαν σε κάποια Μέσα. Είμαστε περήφανοι για την ποιότητα των ανθρώπων που στελεχώνουν την ομάδα μας και δεν θα αφομοιώσουμε εικόνες που δυστυχώς συναντήσαμε σε τόσες έδρες, δεν τις έχουμε ανάγκη, είμαστε ο Πανιώνιος.

Η συγκέντρωση μας παραμένει στο να βελτιώσουμε όσα πρέπει ώστε να παρουσιαστούμε όπως αρμόζει στο Σύλλογο μας, στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο καθένας ας πορευτεί με τη νοοτροπία που αντιπροσωπεύει.

Η συνέχεια στους αγωνιστικούς χώρους...»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35