social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κορυφή ξανά η Μαρκό, 3-0 τον ΑΟ Τυμπακίου!

Κορυφή ξανά η Μαρκό, 3-0 τον ΑΟ Τυμπακίου!

Στη θέση που βρισκόταν και πριν από μερικές αγωνιστικές ανέβηκε πάλι η Μαρκό, δείχνοντας ότι έχει τη διάθεση και τις προϋποθέσεις για να πρωταγωνιστήσει. Η ομάδα του Γ. Σιλεβίστα υποδέχθηκε τον ΑΟ Τυμπακίου, του οποίου επιβλήθηκε με 3-0 για να ανέβει έτσι στην κορυφή του 5ου ομίλου, συναντώντας εκεί τη γειτονική Θύελλα Ραφήνας. Οι πράσινοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 19ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νατσιόπουλου, σε υπόδειξη που κέρδισε ο Χάιδος (1-0), γεγονός που έκανε πιο εύκολο το έργο τους. Μάλιστα, μέσα σε ένα εικοσάλεπτο στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους σκόραραν άλλες δύο φορές και «καθάρισαν» το ματς. Στο 50ο λεπτό ο Γκεμίσης εκτέλεσε κόρνερ και ο Κράσι με κεφαλιά πέτυχε το 2-0, ενώ στο 62' ο Μπέλερης αυτή τη φορά, με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Νατσιόπουλου, διαμόρφωσε το 3-0 που έμελλε να μείνει μέχρι τέλους. Να αναφερθεί ότι στο 55ο λεπτό ο Μουσταφίδης βρήκε... δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης για οφσάιντ.

Διαιτητές: Δημαράκης (Δωδεκανήσου), Κουκόπουλος (Αθηνών)-Τσαντήλας (Σάμου)

ΜΑΡΚΟ (Γιάννης Σιλεβίστας): Βουτσελάς, Μουσταφίδης (78' Πιέτρης), Φλώρος (78' Γκέγκα), Λαμπρόπουλος, Τσίκλος (65' Γκέζος), Μπέλερης (75' Αλέμης), Γκεμίσης, Χάϊδος, Κράσι, Νατσιόπουλος (75' Σάκα), Βασιλειάδης

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ (Μιχάλης Κουτεντάκης): Δημαράκης, Λούσι, Κουρουθιανάκης, Γιαννικάκης (75' Α. Καργάκης), Βρεττος, Μειρέλες, Γκελοσάνι (75' Παραθυράς), Σένκα (85' Σπυριδάκης), Τριανταφυλλίδης, Παπανδρέου (55' Ζαφείρης), Βακρακος (86' Στ. Καργάκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35