social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ηλιάδης για ακόμη δυο χρόνια στην Ελλάς Ποντίων

Ηλιάδης για ακόμη δυο χρόνια στην Ελλάς Ποντίων

Στην Ελλάς Ποντίων δείχνουν τις διαθέσεις τους ανεξάρτητα από την εποχή την οποία ζούμε.

Ο χρηματοδότης του συλλόγου, Βασίλης Μαυρίδης, θέλοντας να δημιουργήσει ομάδα που θα έχει διάρκεια, μαζί με τους συνεργάτες του, δουλεύουν ακόμη και τώρα προκειμένου ο σύλλογος να μην χάσει την ανταγωνιστικότητα του τα επόμενα χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτό και έπειτα από κινήσεις του γνωστού επιχειρηματία, στους "βυσσινί" θα αγωνίζεται για τα επόμενα δυο χρόνια ένας από τους πιο χαρισματικούς σκόρερ του Λεκανοπεδίου.

Ο λόγος για τον Σάββα Ηλιάδη ο οποίος συμφώνησε ούτως ώστε να παραμείνει κάτοικος Πειραιά για λογαριασμό της Ελλάς Ποντίων για τα επόμενα δυο χρόνια. 

Μιλάμε για τον επιθετικό που άφησε την Γ' Εθνική και τον Άγιο Ιερόθεο το καλοκαίρι για λογαριασμό των "βυσσινί".

Ασφαλώς πρόκειται για μια σπουδαία επιτυχία που δείχνει τις διαθέσεις και το πλάνο που υπάρχει από τη διοίκηση. Η είδηση, πάντως, αποτελεί έκπληξη αφού σε περίοδο κορωνοϊού οι περισσότερες ομάδες έχουν σταματήσει τη λειτουργία τους.

Παρ' όλα αυτά, η Ελλάς Ποντίων δείχνει ότι ήρθε για να μείνει έχοντας μοναδικό στόχο την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες, παρά τις δυσκολίες που αναμένεται να παρουσιαστούν στο διάβα της.

Η κίνηση αυτή δεν θα είναι και η μοναδική αφού ο Βασίλης Μαυρίδης έχει στόχο να μεγαλώσει το club σε όλα τα επίπεδα, λειτουργώντας μέχρι στιγμής άψογα και σε επίπεδα επαγγελματισμού.

Σειρά παίρνουν λοιπόν και άλλα ονόματα του ρόστερ καθώς επίσης και υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχο που αναμένεται να ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό της Ελλάς Ποντίων. 


Σχετικά άρθρα

Ο Αμπελακιακός ευχαριστεί για την προσφορά του τον Δημήτρη Αλειφεράκη

Ελλάς Ποντίων: Με αισιοδοξία και όρεξη στην «πρώτη»

Μεγάλη κίνηση με Κυριάκο Ράμφο στους Σαλαμινομάχους

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35