social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έμειναν με τον βαθμό Μαρκό και Πόρος (0-0)

Έμειναν με τον βαθμό Μαρκό και Πόρος (0-0)

Μία ποδοσφαιρική... παροιμία αναφέρει ότι «αν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, τουλάχιστον φρόντισε να μην το χάσεις» και στις τάξεις της Μαρκό και του Πόρου έχουν κάθε... δικαίωμα να την αναπαραγάγουν μετά την αναμέτρησή τους στο δημοτικό στάδιο Μαρκόπουλου.

Ύστερα από ένα ενενηντάλεπτο που είχε εκατέρωθεν καλές στιγμές, αλλά όχι την κλασική ευκαιρία, οι δύο ομάδες έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0), με τους πράσινους να χάνουν την επαφή με την πρωτοπόρο Θύελλα Ραφήνας, αλλά να παραμένουν ψηλά και τους μπλε να προσθέτουν έναν σημαντικό βαθμό στη συγκομιδή τους. Όσο περνούσε η ώρα, οι γηπεδούχοι ενέτειναν τις προσπάθειές τους για το νικητήριο γκολ, δεν μπόρεσαν όμως να βρουν τους διαδρόμους προς την εστία των Κρητικών, οι οποίοι από την άλλη επιχείρησαν να γίνουν απειλητικοί με γρήγορες μεταβάσεις και στατικές φάσεις.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι αμφότερες οι πλευρές έμειναν με παράπονα από τη διαιτησία του Καπίρη. Οι γηπεδούχοι φωνάζουν για μία φάση που καταγράφηκε στο 35', όταν ο Κράσι δέχθηκε -όπως υποστηρίζουν- αντικανονικό μαρκάρισμα, το οποίο θα επέσυρε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Αυγουστάκη, όμως ο Αθηναίος διαιτητής άφησε το ματς να συνεχιστεί, αλλά και ακόμη μία δύο λεπτά μετά (37') στην οποία ο Γκίκας έκανε τη σέντρα και η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυνομένου, σύμφωνα πάντα με τους γηπεδούχους.

Από την άλλη, οι άνθρωποι του Πόρου ζήτησαν πέναλτι σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο. Στην πρώτη, στο 5ο λεπτό, ο Μέμμος μπήκε με ταχύτητα μέσα στην περιοχή και δέχθηκε -αντικανονικό σύμφωνα με τους φιλοξενούμενους- μαρκάρισμα από τον Τσίκλο και στη δεύτερη, στο 41ο λεπτό, ο Καλαμιώτης δέχθηκε τράβηγμα από τον Μουστάκη σε εκτέλεση φάουλ.

Διαιτητές: Καπίρης, Σερεβέτας-Μημίδης (Αθηνών)

ΜΑΡΚΟ (Γιάννης Σιλεβίστας): Βουτσελάς, Μουστάκης, Φουάσης (46' Φλώρος), Λαμπρόπουλος, Τσίκλος, Μουσταφίδης, Μπελέρης, Νατσιόπουλος (62' Γκέζος), Κράσι, Γκίκας (87' Πίκουλας), Σουλελές (46' Βασιλειάδης)

ΑΟ ΠΟΡΟΥ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ζαφείρης, Καλαϊτζάκης, Μπάμπης, Παπαδομιχελάκης, Αυγουστάκης, Κουτάντος, Σένκα (76' λ.τρ. Γροσδάνης), Καλαμιώτης, Καστελλιανάκης, Μέμμος, Φρρόκου (92' Γκρούθουσεν).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35