social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ήττα σοκ για Κερατσίνι στο Τυμπάκι, 2-1 ο ΑΟΤ

Ήττα σοκ για Κερατσίνι στο Τυμπάκι, 2-1 ο ΑΟΤ

Έμπλεξε σε... περιπέτειες το Κερατσίνι, που γνώρισε ήττα σοκ στο Τυμπάκι από τον ΑΟΤ και είδε τη ζώνη του υποβιβασμού να... πλησιάζει αισθητά!

Με περίσσια ψυχικά αποθέματα και έχοντας μαζέψει τα κομμάτια τους από την απώλεια μεσοβδόμαδα στο ματς με τον ουραγό Άγ. Ιερόθεο, οι Κρητικοί έφτασαν σε μεγάλη νίκη με 2-1 και απέδειξαν πως μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα παλεύουν για το καλύτερο αποτέλεσμα σε όλα τα παιχνίδια!

Οι ασπρόμαυροι πήραν το προβάδισμα στο 10ο λεπτό χάρη σε σουτ του Βακράκου μετά από ασίστ του Γκελοσάνι (1-0), με τον Δουλγεράκη να σκοράρει με κεφαλιά στο 33' λεπειτα από κόρνερ του Γκελοσάνι και να σημειώνει το 2-0. Οι «ροσονέρι» έκαναν την αντεπίθεσή τους στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς όμως να καταφέρνουν να την ολοκληρώσουν. Στο 64' μείωσαν σε 2-1 με χτύπημα φάουλ του Μενδρινού, ο οποίος στο 81ο λεπτό αστόχησε από καλή θέση, σουτάροντας άουτ. Στο 85' ο Νταγκουνάκης σκόραρε, όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και στο επόμενο λεπτό συνέβη κάτι ανάλογο, όταν ο Δούμουρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ έπειτα από παράλληλη σέντρα του Λουβή, με τον βοηθό να σηκώνει το σημαιάκι για ακόμη μια φορά, προκαλώντας έντονες διαμαρτυρίες στις τάξεις του Κερατσινίου.

Διαιτητές: Ταμπουρατζής, Σιγανός-Καφεσάκης (Λασιθίου)

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ: Δημαράκης, Γιαννικάκης, Δουλγεράκης, Καμνέλιους, Κουρουθιανάκης, Λούσι, Αριστεινίδης, Γκελοσάνι (82' Φραγκιαδουλάκης), Παραθύρας (71' Ούγκο Σίλβα), Βακράκος (89' Αλ. Καργάκης)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Φώτης Θανέλλας): Kαπούταγλης, Πάππος, Νταγκουνάκης, Βαττής, Σουβάτζογλου (46' Κοντογιαννάτος), Ντουνιάς, Χαρίτος, Κόκκας, Μενδρινός. Σταματής (46' Δούμουρας), Μαχμουτάι (72' Λουβής).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35