social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Φοίνικας Ν. Επιδαύρου «σόκαρε» τον Αιολικό στις καθυστερήσεις (2-3)

Ο Φοίνικας Ν. Επιδαύρου «σόκαρε» τον Αιολικό στις καθυστερήσεις (2-3)

Κάτι από τα προηγούμενα χρόνια, όπου συστήθηκε στο φίλαθλο κοινό με τις μεγάλες νίκες του, θύμισε και το απόγευμα του Σαββάτου (12/3) ο Φοίνικας Ν. Επιδαύρου, πραγματοποιώντας παράλληλα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην Κατηγορία.

Η ομάδα του Δ. Κρεμμύδα πέτυχε σπουδαίο «τρίποντο» στη Μυτιλήνη, επικρατώντας με 3-2 του Αιολικού, που υπέστη δεύτερη συνεχόμενη ήττα και υποχώρησε από την κορυφή του 4ου ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δραστήριοι στον «Ταρλά» και, μάλιστα, ευτύχησαν να προηγηθούν στο 22ο λεπτό με δυνατό σουτ του Καρέλη από θέση εκτός περιοχής (0-1). Η ισοφάριση από πλευράς κυανόλευκων ήρθε στο 39' με γυριστή κεφαλιά του Στεφάνοβιτς έπειτα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Δερμιτζάκης (1-1). Ο Φοίνικας ήταν εκείνος που πήρε ξανά το προβάδισμα, χάρη σε εν κινήσει πλασέ του Γεωργίου από πλάγια θέση στο 69' (1-2). Οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν πάλι και να φέρουν ξανά στα ίσια το ματς, με τον Ντινιωτάκη να εκμεταλλεύεται λάθος στην άμυνα και από πλάγια θέση να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 83'. Ο Αιολικός ενέτεινε την πίεσή του για να βρει το νικητήριο γκολ, όμως στις καθυστερήσεις πληγώθηκε για τρίτη φορά. Ήταν το 93' όταν ο Μούγιος έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από τη γωνία της μεγάλης περιοχής και με ασύλληπτο, ψηλοκρεμαστό σουτ την έστειλε να προσγειωθεί στο απέναντι κάθετο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα για το 2-3!

Διαιτητές: Τουλούμης, Ιωάννου (Εύβοιας)-Τσιδώνης (Σάμου)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Πιττάτζιης, Ποτουρίδης, Νάστος, Αρναούτογλου (66' Μωραΐτης), Κανελλόπουλος (88' Μούκα), Στεφάνοβιτς (88' Άνθης), Δερμιτζάκης (66' Αντωνίου), Αποστολόπουλος, Ντινιωτάκης, Καρλίτος (74' Μουκίδης), Μακρής

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κρεμμύδας): Συνοδινός, Λερμάς, Γκουριώτης, Χρ. Κάπλατζης, Τριμπόνιας, Κουιμελής, Π. Κάπλατζης (68' Χατζησωφρονίου), Μερκούρη, Γεωργίου, Λαθούρης, Καρέλης (79' Μούγιος).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35