social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Χτίζει» σερί ο Πανιώνιος, πέρασε κι απ' την Επίδαυρο (2-0 τον Φοίνικα)

«Χτίζει» σερί ο Πανιώνιος, πέρασε κι απ' την Επίδαυρο (2-0 τον Φοίνικα)

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο Πανιώνιος και παρέμεινε σε απόσταση... βολής από την κορυφή στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Τέσσερις μέρες μετά και την επικράτηση στο ματς με τη Ρόδο, η ομάδα του Π. Παπαπαναγή πέρασε με επιτυχία και από το γήπεδο της Ν. Επιδαύρου, επικρατώντας με 2-0 του τοπικού Φοίνικα, που μετά από δύο διαδοχικές νίκες σε Κω, Μυτιλήνη και την αντίστοιχη κόπωση από τις αλλεπάλληλες μετακινήσεις, δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Στο 11ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το γκολ, όταν ο Τσιμπόκας δέχθηκε την κάθετη πάσα από τον Σέχου, όμως δεν μπόρεσε να προσπεράσει τον αντίπαλο γκολκίπερ, σπαταλώντας έτσι μία μεγάλη ευκαιρία. Παρ' όλα αυτά, ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα μόλις λίγο πριν την ανάπαυλα, σε ένα κομβικό χρονικό σημείο. Ήταν το 43' όταν ο Γροντής επιχείρησε τη σέντρα και ο Γκότοβος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, δίνοντας το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς στους περίπου 250 φίλους τους που ακολούθησαν την ομάδα τους και έδωσαν την απαιτούμενη ώθηση στους ποδοσφαιριστές.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος και, συγκεκριμένα, στο 52' είχε τριπλή ευκαιρία να σκοράρει. Αρχικά στο σουτ του Τσιμποκα η μπάλα κόντραρε σε πόδια, την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Γροντή, ενώ το σουτ του Πριόνα ακολούθως, πέρασε άουτ. Οι κυανέρυθροι εδραίωσαν το προβάδισμά τους στο 77ο λεπτό χάρη σε απευθείας χτύπημα φάουλ του Λίμα (0-2). Στο 86' καταγράφηκε η τελευταία σημαντική στιγμή, με τον Τσίπρα να βρίσκεται απέναντι στον Συνοδινό, αλλά να πλασάρει άουτ.

Διαιτητές: Λάμπρου, Καραγιάννης-Μαυρομάτης (Δυτικής Αττικής)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κρεμμύδας): Συνοδινός, Μούγιος, Καρέλης (81' Λέρμας), Τριμπόνιας, Χρ. Καπλατζής, Κουιμελής, Π. Καπλατζής (66' Παπαϊωάννου), Χατζησοφρωνίου (66' Γκουριώτης), Γεωργίου (66' Μπιτζής), Μερκούρη, Λαθούρης (79' Παπαγεωργίου)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Περικλής Παπαπαναγής): Αντωνόπουλος, Λίμα, Πριόνας (73' Ξυγκόρος), Καλύβας, Γκότοβος, Μίχος, Μπρέγκου (85' Μούντριχας), Γκίνο, Γροντής (73' Πίσπας), Σέχου, Τσιμπόκας (85' Τσίπρας)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35