social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με σόου Μπαρμπαρούση, 4-0 η Ρόδος τον Αίαντα Γαστούνης

Με σόου Μπαρμπαρούση, 4-0 η Ρόδος τον Αίαντα Γαστούνης

Με τον Γιώργο Μπαρμπαρούση να είναι σε... κέφια και να σημειώνει χατ τρικ, η Ρόδος έφτασε στη νίκη με το επιβλητικό 4-0 απέναντι στον Αίαντα Γαστούνης, παραμένοντας στην κορυφή του 4ου ομίλου και στην τριπλή ισοβαθμία με τον Πανιώνιο και τον Αιολικό.

Ο χαρισματικός φορ άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με κοντινή προβολή μετά από σέντρα του Νικολόπουλου (1-0), για να έρθει στο 24' ο Τσούτσης και με δυνατό σουτ έπειτα από κάθετη πάσα του Δούμτση να πετύχει το 2-0. Τα άλλα δύο τέρματα των πράσινων σημειώθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο και έφεραν την υπογραφή του Μπαρμπαρούση. Στο 85' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με διπλή προσπάθεια για το 3-0, ενώ στο 87' πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ με ανάποδο ψαλίδι έπειτα από σέντρα του Ζόγκα για το τελικό 4-0.

Διαιτητές: Κατσίνης, Κωστάκης-Γκούβας (Ανατ. Αττικής)

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Μανώλης Σκύβαλος): Μανουσάκης, Σουλάι, Μάγκας, Τρόκα (80' λ.τρ. Ζόγκας), Νικολόπουλος, Βογιατζής, Γκουέδες (68' Στεργίου), Τσούτσης (68' Τζουανάκης), Κάμπα, Δούμτσης, Μπαρμπαρούσης

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ (Αλέξης Γαβριλόπουλος): Κουτρουμπής, Κάρδαρης, Χριστοφοράτος, Αρνίλντο (81' Μαργαρίτης), Τσακοπιάκος, Καράγιωργας (46' Παπασωτηρίου), Τσιρίκος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουλούρης, Μουτσάι, Πυρρής.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35