social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σταμάτησε στα... δοκάρια ο Φοίνικας Ν. Επιδαύρου (0-0 με Παναργειακό)

Σταμάτησε στα... δοκάρια ο Φοίνικας Ν. Επιδαύρου (0-0 με Παναργειακό)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το αργολικό ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής ανάμεσα σε Φοίνικα Ν. Επιδαύρου και Παναργειακό.

Οι δύο ομάδες έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0), με τους γηπεδούχους να έχουν από ένα δοκάρι σε κάθε ημίχρονο και να αδυνατούν στο τέλος να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη και τη... λύτρωση! Στο 10ο λεπτό ο Χρ. Καπλατζής «σημάδεψε» δοκάρι με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Π. Καπλατζή, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Μπιτζή στο 52' με πλασέ έπειτα από κάθετη πάσα του Γεωργίου.

Διαιτητές: Κωστούλας, Νούσιας (Άρτας)-Τσελεπίδης (Ανατ. Αττικής)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κρεμμύδας): Συνοδινός, Μούγιος (89' Παπαγεωργίου), Καρέλης, Χρ. Καπλατζής, Τριμπόνιας, Κουιμελής, Π. Καπλατζής, Μερκούρης (85' Παπαϊωάννου), Μπιτζής (89' Λέρμας), Λαθούρης, Γεωργίου (65' Χατζησοφρωνίου)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παππάς, Πατσιαβούρας, Λιακόπουλος, Καπετανάκης, Σαϊρίνεν, Φλώρος (55' Σακελλαρόπουλος), Τσιώλης (55' Ντε Σόουζα), Μαρίνης (76' Τσιράκης), Καμπεράι, Χαλκιαδάκης (89' Κότσεφ), Τσάνι (89' Πλαστουργός).

 


Σχετικά άρθρα

Κορυφή ο τρομερός Αιολικός με «διπλό» στη Ν. Επίδαυρο (1-0 τον Φοίνικα)

Πρώτη συνάντηση ενόψει της νέας σεζόν Ι «Να βρεθεί ο Παναργειακός στην SL2 τη νέα σεζόν»

Διπλό στην Ηλιούπολη για τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου που τρελαίνει κόσμο!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35