social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοσχάτο: Ζητάει αξιολογημένο διαιτητή στο ματς με την Αγία Παρασκευή

Μοσχάτο: Ζητάει αξιολογημένο διαιτητή στο ματς με την Αγία Παρασκευή

Επιστολή προς τα αρμόδια όργανα της ΚΕΔ απέστειλε η ομάδα μας για ορισμό αξιολογημένου διαιτητή στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή την οποία υπογράφει ο κος Στέφανος Φαναρίτης.

Αναλυτικά:

Αξιότιμοι κύριοι.
Αναγκαζόμαστε, για πρώτη φορά, να διαμαρτυρηθούμε ενώπιον σας και με επίσημο τρόπο όμως είναι τέτοια τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα στην Γ Εθνική που δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά.
Παρά το γεγονός ότι σε τουλάχιστον πέντε περιπτώσεις (δύο με Άγιο Νικόλαο,με Εθνικό εκτός εδρας,με Άρη Πετρούπολης εντός και προχτές με τον Γιούχτα)η ομάδα μας αδικήθηκε,κατά την άποψη μας , από διαιτητικές αποφάσεις, οι οποίες αλλοίωσαν εις βάρος μας το τελικό αποτέλεσμα αναμετρήσεων μας.
Είχαμε την υπομονή να περιμένουμε να τηρηθεί το 50-50.Τελικά ίσως η σιωπή μας μεταφράστηκε σε αδυναμία.
Δυστυχώς, πλέον αναγκαζόμαστε ,εν όψει των επόμενων πέντε κρίσιμων αγώνων,αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή,το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει εν πολλοίς την παραμονή στην κατηγορία να ζητήσουμε να το διευθύνει αξιολογημένος διαιτητής.
Γνωρίζοντας πως οι προθέσεις σας είναι αγνές και με γνώμονα τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο παρακαλούμε να κάνετε δεκτό το αίτημα μας ούτως ώστε να διατηρηθεί ακέραιο το αίσθημα της αξιοπιστίας


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35