social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Υπαινιγμοί από Ρόδο - «Οι αγώνες κερδίζονται μέσα στα γήπεδα»

Υπαινιγμοί από Ρόδο - «Οι αγώνες κερδίζονται μέσα στα γήπεδα»

Λίγες ημέρες πριν την 22η αγωνιστική και ενώ έχουμε περάσει πλέον στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, η Ρόδος προέβη σε επιθετική ανακοίνωση, εξαπολύοντας υπαινιγμούς και υποστηρίζοντας πως άλλη ομάδα του 4ου ομίλου κινείται στο παρασκήνιο για να εξασφαλίσει αγωνιστικά οφέλη.

Στο κείμενό τους, στο οποίο υπάρχουν ιταμές αναφορές, οι πράσινοι σημειώνουν πως έχουν στοιχεία για μεθοδεύσεις που οδηγούν σε αλλοίωση του πρωταθλήματος και υπογραμμίζουν ότι οι αγώνες κερδίζονται μέσα στα γήπεδα, συμπληρώνοντας πως θα υπερασπιστούν νόμιμα και αγωνιστικά την προσπάθεια για κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ομάδες που τάχα και δήθεν έχουν ιστορία, γυροφέρνουν τις ομάδες της Γ' Εθνικής και... παρακαλάνε να τους δώσουν βαθμούς ή να τους φέρουν στα... νερά τους για να χτυπήσουν τη Ρόδο, τάζοντας... άδεια τσουβάλια και προτάσσοντας το... παρελθόν τους!

Εχουμε γνώση κι έχουμε και στοιχεία για όσους θέλουν και προσπαθούν να αλλοιώσουν το πρωτάθλημα, αφού βλέπουν πως όσα δεν φτάνουν, θέλουν να τα κάνουν κρεμαστάρια!

Είναι άξιοι της μοίρας τους και των επιδιώξεων τους. Είναι άξιοι αυτών που χρωστάνε, κοροϊδεύοντας τον κόσμο... πως μπορούνε!

Επειδή βρίσκονται στο... στάδιο των υποσχέσεων, εμείς απλά τους προειδοποιούμε: Μεθοδεύσεις αυτών των πατρώνων, δεν θα περάσουν. Οι αγώνες κερδίζονται μέσα στα γήπεδα! Τα σκορ και οι ξαφνικοί... έρωτες με ομάδες, τώρα δεν περνούν.

Ολα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους! Οι εποχές των... εξαγορών, των μιζαδόρων και των σχεδίων του παρασκηνίου στη ΡΟΔΟ δεν περνούν. Ας το έχουν καλά στο μυαλό τους γιατί νομίζουν πως έχουν εύκολο αντίπαλο. Η ΡΟΔΟΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35