social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Προβληματισμός στο Μοσχάτο και διπλό αίτημα ενόψει Άρη Πετρούπολης

Προβληματισμός στο Μοσχάτο και διπλό αίτημα ενόψει Άρη Πετρούπολης

Διπλό αίτημα θέλησαν να διατυπώσουν δημοσίως οι άνθρωποι της ΑΕ Μοσχάτου σχετικά με την αναμέτρηση της Μ. Τετάρτης με τον Άρη Πετρούπολης για την 24η αγωνιστική.

Το πρώτο αφορά στην αντικατάσταση του Δημαράκη από άλλον διαιτητή και το δεύτερο στον ορισμό από πλευράς ΚΕΔ/ΕΠΟ και τέταρτου διαιτητή στο συγκεκριμένο ματς. Η ανακοίνωση των πράσινων αναφέρει:

«Η ΑΕ Μοσχάτου εκφράζει τον έντονο προβληματισμό της για τον ορισμό του διαιτητή Δημαράκη στην εξαιρετικά κρίσιμη αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Άρη Πετρούπολης την προσεχή Τετάρτη. Ο εν λόγω διαιτητής σε παιχνίδια, τόσο της ΑΕΜ όσο και των αντιπάλων μας δεν είχε και τις καλύτερες αποφάσεις, με αποτέλεσμα να υπάρξουν σημαντικά παράπονα και έντονες αντιδράσεις. Παράλληλα αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο δεν υπάρχει τέταρτος διαιτητής στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως στην πρόσφατη αναμέτρηση μας με το Κερατσίνι, αλλά και δεν υπάρχει υπερπαρατηρητής διαιτησίας. Για αυτούς τους λόγους και για να διασφαλιστεί η ισονομία και η ύπαρξη σκιών σε παιχνίδια που παίζεται η παραμονή, ζητούμε την αλλαγή του εν λόγω διαιτητή, αλλά και την παρουσία τέταρτου διαιτητή στην εν λόγω αναμέτρηση».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35