social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κωνσταντακόπουλος: Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα

Κωνσταντακόπουλος: Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα

Κόντρα στη Θύελλα Ραφήνας το Κερατσίνι πέτυχε μία υπερπολύτιμη νίκη στη μάχη που δίνει μέσα από τον 5ο όμιλο για την παραμονή του στη Γ' Εθνική.

Με δεδομένο ότι την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενηθούν από τον ουραγό Άγιο Ιερόθεο, αρκετοί εκτιμούν πως οι «ροσονέρι» βρίσκονται... αγκαλιά με τον στόχο τους. Ωστόσο, ο Πάρης Κωνσταντακόπουλος τους... προλαβαίνει, υπογραμμίζοντας πως ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα, από τη στιγμή που ακόμη και η 9η θέση μπορεί να οδηγήσει σε... περιπέτειες.

«Ήταν εξαρχής ένα δύσκολο ματς με μία πολύ καλή ομάδα, έμπειρη και ποιοτική, σαν τη Θύελλα Ραφήνας. Είχαμε λόγω της βαθμολογικής κατάστασης και της σημασίας του παιχνιδιού αρκετά μεγάλη πίεση, η οποία μετατράπηκε σε άγχος, κάτι που φάνηκε στο παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά, όλα τα παιδιά έδωσαν ό,τι καλύτερο είχαν και, έτσι, μπορέσαμε να διαχειριστούμε το 1-0 με το οποίο προηγηθήκαμε από το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο πετύχαμε να μην κινδυνέψουμε αρκετά από τη Θύελλα Ραφήνας και έτσι φτάσαμε στη νίκη» σημείωσε σχετικά με το χθεσινό (12/4) ματς ο 48χρονος προπονητής και συνέχισε: «Κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Άγιο Ιερόθεο, το οποίο θα πρέπει να δούμε με την απαιτούμενη σοβαρότητα. Έχουμε μπροστά μας μετά και το ματς με τον Άγιο Νικόλαο, δύο παιχνίδια στα οποία θέλουμε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή συγκομιδή για τον στόχο της παραμονής, γιατί δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα».

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35