social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Τρίποντο» σωτηρίας ο Άρης Πετρούπολης, 3-1 στο Τυμπάκι

«Τρίποντο» σωτηρίας ο Άρης Πετρούπολης, 3-1 στο Τυμπάκι

Έδειξε χαρακτήρα στο Τυμπάκι ο Άρης Πετρούπολης και πήρε τη νίκη με 3-1 απέναντι στον τοπικό ΑΟΤ, φτάνοντας μια... ανάσα από την εξασφάλιση της σωτηρίας του!

Η ομάδα του Λ. Καραδήμου έθεσε τις βάσεις για την επικράτηση από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά. Στο 29' ο Ρέτσος έκανε το 0-1 με πλασέ και στο 45' ο Αντωνακόπουλος εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων και με πλασέ από θέση τετ α τετ σημείωσε το 0-2. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πάλι στο παιχνίδι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κουρουθιανάκη στο 56' (1-2), όμως οι ερυθροκίτρινοι έφτασαν σε τρίτο γκολ, επίσης από την άσπρη βούλα, με τον Λεβέντη να σκοράρει στο 69' για το τελικό 1-3.

Διαιτητές: Χατζηγιάννης (Πειραιά), Βαρβαντάκης-Διονύσης (Ρεθύμνου)

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ (Στέλιος Κοζανίδης): Δημαράκης (41' λ.τρ. Κατσικαλάκης), Γιαννικάκης, Δουλγεράκης (66' Παπαδάκης), Καμνέλιους, Κουρουθιανάκης, Λούσι (46' Κουτεντάκης), Μεϊρέλες, Ούγκο, Παραθύρας, Τριανταφυλλίδης (46' Παπανδρέου), Βακράκος (46' Φραγκιαδουλάκης)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Λουκάς Καραδήμος): Καραστέργιος, Κρητικός, Λεβέντης, Μανδαμαδιώτης (55' Γούλας), Νάτσης, Τσατσαρής (85' Φαρμάκης), Τσερκώνης (75' Γεραγωτέλλης), Ντάφλας, Ρέτσος, Αντωνακόπουλος (46' Κορώνης), Αργυρίου (55' Σαμαράς).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35