social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αιολικός: Ευχαριστεί φιλάθλους, υπόσχεση για τη συνέχεια

Αιολικός: Ευχαριστεί φιλάθλους, υπόσχεση για τη συνέχεια

Τους φιλάθλους της ομάδας που ταξίδεψαν μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στο πρώτο ματς των μπαράζ με αντίπαλο τον Καμπανιακό θέλησαν να ευχαριστήσουν δημοσίως οι άνθρωποι του Αιολικού.

Αφήνουν, μάλιστα, την υπόσχεση πως στη συνέχεια της διαδικασίας θα κάνουν το παν για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και να γίνει εφικτός ο στόχος της ανόδου. Αξίζει να σημειωθεί πως στην ανακοίνωσή τους οι κυανόλευκοι συγχαίρουν και τους φίλους του Καμπανιακού για τον τρόπο με τον οποίο υποστήριξαν την ομάδα τους. Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ευχαριστεί από καρδιάς τους φιλάθλους μας από τη Μυτιλήνη και τη Μακεδονία, για τη συμπαράσταση τους στην πρεμιέρα των Playoffs ανόδου προς τη Super League 2, στο Γήπεδο Χαλάστρας, στη Θεσσαλονίκη. Συγχαίρει επίσης τους φίλους του Καμπανιακού, για τη στήριξη τους προς την ομάδα της περιοχής τους, αλλά και για τον σεβασμό που επέδειξαν προς τον Αιολικό και τους ποδοσφαιριστές μας. Αναγνωρίζουμε ότι το τελικό αποτέλεσμα άφησε μια πικρή γεύση σε όλους μας και ειδικά σε εκείνους που ταξίδεψαν από τη Μυτιλήνη. Υπόσχεση μας είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα στα επόμενα ματς, για να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου και να μοιράσουμε χαρά σε όλους τους Λέσβιους εντός και εκτός συνόρων. Δίνουμε ραντεβού την προσεχή Τετάρτη στον κατάμεστο 'Ταρλά', για τον αγώνα με τον Τηλυκράτη Λευκάδας (17:00), σε μια γιορτή για το ποδόσφαιρο του νησιού μας. Ενώνουμε τις φωνές μας και με τη θετική μας ενέργεια σπρώχνουμε την ομάδα μας προς τη νίκη!»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35