social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αγία Παρασκευή: Τέλος εποχής μετά από 5 χρόνια για τον Μπουτσικάρη

Αγία Παρασκευή: Τέλος εποχής μετά από 5 χρόνια για τον Μπουτσικάρη

Ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της Αγίας Παρασκευής τα τελευταία χρόνια ήταν ο Γιάννης Μπουτσικάρης.

Η επιρροή του στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας ήταν μεγάλη, αφού ήταν ίσως ο πιο επιδραστικός ποδοσφαιριστής του συλλόγου από τα βόρεια προάστια συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο. 

Παρ όλα αυτά μετά από πέντε χρόνια ο "Μπούτσι" βάζει τέλος στη συνεργασία με τους μελανόλευκους αφού πήρε τη δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει από τη Σάντα.

Ο ίδιος με δήλωση του γνωστοποίησε την είδηση, αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο κενό.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

Πέντε χρόνια έφτασαν στο τέλος.
Μια ιστορία αγάπης με μια ομάδα που θα έχω πάντα στην καρδιά μου.
Ήρθα παιδί στην ομάδα και φευγω άνδρας, έζησα άπειρες χαρές , που δόξα το Θεό είναι πολλές περισσότερες από τις λύπες. Είναι τιμή και χαρά που βοήθησα την ομάδα να πάρει πρωτάθλημα μετά από 14 χρόνια και να ανεβεί στην Γ’ Εθνική , καθώς και που φόρεσα το περιβραχιόνιο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου ολα αυτά τα χρόνια, που ματώναμε μαζί μέσα στο γήπεδο για την φανέλα της Αγίας Παρασκευής, ξέρουν οτι πλέον ειναι οικογένεια μου! Θέλω να ευχαριστήσω ολους τους προπονητές που είχα, τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο , τον Σήφη Βενάκη , τον Πάρη Κωνσταντακόπουλο και τον Μίλτο Γκόφα, να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που στελέχωναν τις διοικήσεις αυτά τα χρόνια που ήμουν στην ομάδα και ήταν δίπλα στους παίχτες σε οτιδήποτε χρειαστήκαμε και τέλος όλους τους φίλους της ομάδας που κάθε Κυριακή ήταν και είναι στο γήπεδο και βοηθάνε με τον δικό τους τρόπο την ομάδα!
Φεύγω σαν φίλος, γεμάτος χαρά και τιμή που είμαι ενα κομμάτι της ιστορίας της Αγίας Παρασκευής.
Με πολλή αγάπη! Εις το επανιδείν!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35