social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κορυφή η Κοζάνη, κατέβαλε τον Αιολικό (2-0)

Κορυφή η Κοζάνη, κατέβαλε τον Αιολικό (2-0)

Από μία φορά σε κάθε ημίχρονο σκόραρε η Κοζάνη και νίκησε δίκαια με 2-0 τον Αιολικό, «πιάνοντας» στην κορυφή της κατάταξης των μπαράζ ανόδου στη Super League 2 τον Καμπανιακό.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνίστηκε με επτά σημαντικές απουσίες (Αποστολόπουλος, Ντινιωτάκης, Μακρής, Πλατέλλας, Αντωνίου, Μουζάκης, Καρλίτος).

Στο δημοτικό στάδιο Κοζάνης οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 8ο λεπτό, όταν σε καλά δομημένη επίθεση από την αριστερή πτέρυγα ο Τσαπακίδης επιχείρησε τη σέντρα και ο Βοριαζίδης με «ξερό» σουτ στην κίνηση νίκησε τον Πιττατζή για το 1-0. Η Κοζάνη «σφράγισε» τη νίκη της στο 72', χάρη σε όμορφο πλασέ του Αποστολίδη από πλάγια θέση μετά από γρήγορη αντεπίθεση (2-0).

Διαιτητές: Σαφούρης, Αναστασίου-Παπαδόπουλος (Σερρών)

ΚΟΖΑΝΗ (Νίκος Μπαδήμας): Καραγκιόζης, Πάνος, Γιαλαμίδης (46' Πάτας), Βοριαζίδης (46' Λάμπογλου), Μπακάλης (69' Τσώτσος), Νιάσε, Κανούλας, Παπαργυρίου (46' Μπίντζης), Αποστολίδης, Μαραγκός, Τσαπακίδης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Πιττατζής (84' Τεγρέλλης), Κανελλόπουλος, Μωραΐτης (46' Αννιτσάκης), Ποτουρίδης, Γκαντσιέρ, Νάστος, Ανθής (76' Μαριόλας), Στεφάνοβιτς, Μουκίδης (76' Καφτηράνης), Μπαλωμένος (46' Νικολάου), Αρναούτογλου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35