social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τα αλλάζουν όλα στον Πανιώνιο

Τα αλλάζουν όλα στον Πανιώνιο

Από τη στιγμή που ανέλαβαν νέα πρόσωπα τα ηνία στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανιωνίου, λογίζονταν λίγο πολύ ως αναμενόμενο από αρκετούς να ακολουθήσουν και οι σχετικές αλλαγές στο αγωνιστικό κομμάτι.

Έτσι, μετά την αποχώρηση του Περικλή Παπαπαναγή και του στενού του συνεργάτη, Μιχάλη Καβαλιέρη, η διοικούσα επιτροπή των κυανέρυθρων ανακοίνωσε και τη λύση της συνεργασίας με τους Ηλία Μπέριο, Νίκο Σπυρόπουλο και Νόνι Λίμα, οι οποίοι είχαν επωμιστεί από το περασμένο καλοκαίρι ευθύνες έξω από τις τέσσερις γραμμές. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Τεχνικό Διευθυντή Ηλία Μπέριο, τον Γενικό Αρχηγό Νόνι Λίμα και τον Team Manager Νίκο Σπυρόπουλο.

Σεβόμενοι απόλυτα την προσφορά τους τόσο στην ομάδα μας όσο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τους ευχαριστούμε για τα όσα έχουν προσφέρει και είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσουν να κάνουν. Η απόφαση αυτή πάρθηκε με γνώμονα την ανανέωση που επιδιώκουμε σε όλους τους τομείς εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η θέση τους θα είναι πάντα μέσα στην οικογένεια του Πανιωνίου».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35