social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Αυτοκτόνησε» ο Εθνικός 1-1 με τον Ερμή που ισοφάρισε στις καθυστερήσεις

«Αυτοκτόνησε» ο Εθνικός 1-1 με τον Ερμή που ισοφάρισε στις καθυστερήσεις

Ιδανικός αυτόχειρας χαρακτηρίζεται ο Εθνικός Πειραιά που είχε την ευκαιρία να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τη θέση του στην κατάταξη στο ματς με τον Ερμή Κορυδαλλού, όμως οι παίκτες του Σταύρου Τζαναβάρα ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις (1-1) βάζοντας δύσκολα στους κυανόλευκους.

Στο 29' ο Νταούλιας με σουτ έκανε το 1-0, με τους γηπεδούχους, στο άδειο -λόγω τιμωρίας- Ελ Πάσο να έχουν τις φάσεις να τελειώσουν το ματς όμως δεν το έκαναν. Έτσι στις καθυστερήσεις ο Καραγιάννης με κεφαλιά έκανε το 1-1, με τον Δημακάκο στο επόμενο λεπτό να έχει την ευκαιρία να κάνει το 2-1 όμως σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Παπακώστα και το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Κατσούλης, Νταούλιας, Λώλος, Παπαγεωργίου, Μουσταφίδης, Σκεντεράι, Γκέτσι (62′ Τσιντώνης), Διάκος, Μουδούρογλου (46′ Κατσέρης), Σαραντόπουλος (83′ Νυφαδόπουλος), Δημακάκος.

ΕΡΜΗΣ (Σταύρος Τζαναβάρας): Παπακώστας, Βαλιούτης (56′ Μικρούλης), Αντωνίου (61′ Σκόνδρας), Καλιακούδας, Μπούρας (68′ Καραγιάννης), Κολοβός, Τζανιδάκης, Στακάι(83′ Μαρινάκης), Καλόφωνος, Βύρης, Μέτχαντ.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35