social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χάρης Σαρρής: Ο Πανθηραϊκός θα συνεχίσει να κάνει πρωταθλητισμό

Χάρης Σαρρής: Ο Πανθηραϊκός θα συνεχίσει να κάνει πρωταθλητισμό

Μαζί με την οικογένεια Καμπουράκη και τον Ποθητό Μενδρινό, ο Χάρης Σαρρής αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που έχει συνδέσει την πορεία του με τον Πανθηραϊκό.

Ο ίδιος υπηρετεί τα τελευταία χρόνια από το πόστο του παράγοντα την ομάδα της Σαντορίνης ενώ καθημερινά δίνει το παρών στο γήπεδο προσπαθώντας να δώσει λύσεις στο σωματείο, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη του για την ομάδα που του έχει χαρίσει μαγικές στιγμές όπως η άνοδος στην Γ' Εθνική, οι κατακτήσεις Κυπέλλου ΕΠΣ Κυκλάδων όπως και οι πορείες στην Γ' Εθνική.

Ο ίδιος παραχώρησε δηλώσεις και σχολίασε το τρόπο που θα κινηθεί η ομάδα του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο λέγοντας: "Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο υλικό μας. Η ομάδα δεν θα προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές. Άλλωστε έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ανταγωνιστικοί".

Γι αυτό που απαντάει σε εκείνους που ήθελαν τον Πανθηραϊκό να έχει στόχο το πρωτάθλημα και να μένει αρκετά πίσω ο κ. Σαρρής είπε: "Ποτέ δεν είχαμε στόχο το πρωτάθλημα. Άλλο πηγαίνω για πρωτάθλημα και άλλο κάνω πρωταθλητισμό, έχει διαφορά". 

Για το β' γύρο και τη συγκομιδή που ο ίδιος επιθυμεί πρόσθεσε: "Θα κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά με στόχο να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Ο Πανθηραϊκός δεν έκανε, δεν κάνει και ούτε θα κάνει χατίρια σε κανέναν". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35