social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καραδήμος: Πάμε αποφασισμένοι στην Μύκονο

Καραδήμος: Πάμε αποφασισμένοι στην Μύκονο

Με πολλές απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία της Καλλιθέας για την κομβική αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Άνω Μερά στο πλαίσιο του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Οι μπλε θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή, και για να παραμείνουν παράλληλα στο κυνήγι της 1ης θέσης. 

Πάντως τα προβλήματα για τον προπονητή, Λουκά Καραδήμο είναι αρκετά, αφού μεγάλη θα είναι η απουσία του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Ματθαιού Μαρουκάκη που συμπλήρωσε κάρτες και δεν θα δώσει το παρών.

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Παπαγγελής που κάνει αγώνα δρόμο για να προλάβει το ματς ενώ παρόμοια κατάσταση είναι και εκείνη του Διονύση Μπέλλη που ταλαιπωρείται από ίωση.

Ο Αλέξανδρος Βελέτης επίσης έχει ένα πρόβλημα που δεν του δίνει τη δυνατότητα να προπονηθεί στο 100%.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Λουκάς Καραδήμος εκτός από τον αντίπαλο θα κληθεί να αντιμετωπίσει και τις απουσίες με τον ίδιο να δηλώνει για το ματς τα εξής:

"Θα είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι όπως θα είναι όλα μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τις απουσίες εκτός από τον αντίπαλο. Θα κοντραριστούμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο που διαθέτει πολύ καλό προπονητή. Η Άνω Μερά θέλει το παιχνίδι και θα πρέπει να πάμε αποφασισμένοι παρ' όλες τις ελλείψεις μας και τα προβλήματα μας για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35