social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ηλιούπολη: Στη φαρέτρα οι Λάμπη-Παπουτσής

Ηλιούπολη: Στη φαρέτρα οι Λάμπη-Παπουτσής

Δυο ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζεται ως "μικροί" τη νέα σεζον ενέταξε στο δυναμικό του ο ΓΣ Ηλιούπολης.

Ο λόγος για τον Αλέκο Λάμπι που πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Γ' Εθνική με την Καλλιθέα και τον ακραίο μπακ-χαφ, Θανάση Παπουτσή.

Ο πρώτος εκτός από την ομάδα του κέντρου έχει περάσει από τον Απόλλωνα Σμύρνης και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός, ενώ ο δεύτερος άνηκε μέχρι πρότινος στην Κόρινθο 2006. 

Αμφότεροι βρέθηκαν στα γραφεία του συλλογου και αφού υπέγραψαν πραγματοποίησαν την πρώτης του προπόνηση χθες.

Το δελτίο τύπου

Η επιτροπή ποδοσφαίρου του ΓΣ Ηλιούπολης ανακοινώνει την απόκτηση ακόμη δυο ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα τη φανέλα του Ήλιου θα φοράει ο Αλέκος Λάμπη. Ο γεννημένος στις 25/2/2000 αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και την περσινή περίοδο κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής με τη φανέλα της Καλλιθέας. Στη συγκεκριμένη ομάδα αγωνίστηκε το β' εξάμηνο, αφού είχε παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

labi.jpg

Ο Λάμπη

Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας μας είναι ο Θανάσης Παπουτσής. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο δεξί άκρο ως full-back και είναι γεννημένος στις 28/01/2000. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Κόρινθος 2006 ενώ πρόπερσι άνηκε στο ρόστερ του Αήττητου Σπάτων αγωνιζόμενος ως εκπαιδευόμενος επαγγελματίας στην Football League. Παράλληλα έχει περάσει από τα Βριλήσσια, την ομάδα νέων του Απόλλωνα Σμύρνης ενώ αποτέλεσε μέλος της Μικτής ΕΠΣΑΝΑ σε επίπεδο παίδων και ΕΠΣΑ σε επίπεδο νέων. 

Καλωσορίζουμε τους δυο ποδοσφαιριστές στην οικογένεια του ΓΣ Ηλιούπολης και τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.

116707074_1596743463832572_3996555990542527457_n.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35