social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διακοφώτης για Γ’ Εθνική: «Μας τα έχουν ξαναπεί, απλώς περιμένουμε»

Διακοφώτης για Γ’ Εθνική: «Μας τα έχουν ξαναπεί, απλώς περιμένουμε»

Με πλατύ χαμόγελο και αίσθημα δικαίωσης άκουσαν το απόγευμα της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές της Football League την επανέναρξη των προπονήσεων των ομάδων της κατηγορίας.


Πλέον, αφού η έναρξη της Football League δρομολογήθηκε, σειρά παίρνει η Γ΄Εθνική, όπου ο ΠΣΑΠ δεσμεύθηκε πως θα συνεχίσει τον αγώνα του για να ξεκινήσει και αυτή η κατηγορία.

Την περασμένη εβδομάδα, ο εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών της Γ’ Εθνικής, Σωτήρης Τσάτσος, μίλησε στην «Π» και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως το αίτημα των ποδοσφαιριστών για επανέναρξη, εν τέλει, θα γίνει θετικό και πως το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει η δράση.



Ζητήσαμε την άποψη για το θέμα του προέδρου της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Διακοφώτη. Ο έμπειρος ποδοσφαιρικός παράγοντας τήρησε στάση αναμονής και δεν θέλησε να εκφράσει γνώμη σχετικά με το αν θα ανοίξει ο δρόμος για τη Γ’ Εθνική, ενώ σχετικά με το τι θα γίνει με τις αμοιβές των διαιτητών προτίμησε να μην πάρει προσωπική θέση.

«Μας έχουν ξαναπεί από την Πολιτεία και την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων πως θα ξεκινήσει η Γ΄Εθνική, αλλά δεν έγινε» είπε ο κ. Διακοφώτης τηρώντας επιφυλακτική στάση στις διαβεβαιώσεις που φέρεται να έχει λάβει ο ΠΣΑΠ για την έναρξη των προπονήσεων τις επόμενες 15 ημέρες. «Περιμένουμε την Παρασκευή να δούμε αν οι λοιμωξιολόγοι θα επιτρέψουν την έναρξη των προπονήσεων, αλλά δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξος ή απαισιόδοξος» τόνισε ο έμπειρος παράγοντας.

Στην ερώτηση για το ποιος θα πληρώνει τα δειγματοληπτικά τεστ των ομάδων και των διαιτητών, ο κ. Διακοφώτης είπε: «Εχουμε κάνει αίτημα στο Υπουργείο Εσωτερικών και αναμένουμε την απάντηση. Αυτό που έχουμε ζητήσει είναι τα τεστ να γίνονται από τους Δήμου ή τις Περιφέρειες μέσω του Υπουργείο Εσωτερικών και να μην επιβαρύνονται οι ομάδες με το κόστος. Φαντάζομαι πως σε περίπτωση που αποφασιστεί η επανέναρξη των προπονήσεων, θα έχουμε την απάντηση στο αίτημά μας».

Κλείνοντας την επικοινωνία με τον κ. Διακοφώτη, ζητήσαμε την άποψή του για το αίτημα των ομάδων να μειωθεί το κόστος των διαιτησιών. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, αν και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, δεν θέλησε να απαντήσει για το αν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Χαρακτηριστικά τόνισε:«Αυτή θα είναι μια απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο. Αναμένουμε τις αποφάσεις της Παρασκευής και τότε θα κινηθούμε».

Πηγή: pelop


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35