social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διακοφώτης: «Δεν θα υπάρχουν κυρώσεις στις ομάδες που αποχωρούν απ' τα πρωταθλήματα»

Διακοφώτης: «Δεν θα υπάρχουν κυρώσεις στις ομάδες που αποχωρούν απ' τα πρωταθλήματα»

Στην εκπομπή ο "ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ" φιλοξενήθηκε το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Παναγιώτης Διακοφώτης, όπου αναφέρθηκε σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν τη FL, την Γ' Εθνική και πολλά άλλα.

Αναλυτικά

Για την Football League ανέφερε: Υπήρχε ένα αίτημα από την διοργανώτρια να παραταχθεί μέχρι 27/6 η αγωνιστική περίοδος για την FL. Το αποδεχτήκαμε, θα αποστείλουμε και στην FIFA τη σχετική απόφαση μας για να εγκριθεί και από εκεί.

Για την Γ' Εθνική τόνισε: Όσον αφορά την Γ' Εθνική, αυτό που είπαμε στην Εκτελεστική είναι ότι η πρόταση για έναρξη της Γ' Εθνικής θα είναι 28/3. Το μόνο που ειπώθηκε σαν μια πρώτη κουβέντα που έγινε είναι ότι οι ομάδες που θα αποχωρήσουν οικειοθελώς δεν θα έχουν κυρώσεις, προστιμα ή αφαίρεση βαθμών, θα υποβιβάζονται στα τοπικα πρωταθλήματα. Τώρα για τα υπόλοιπα θα υπάρχει μια επιτροπή την Πέμπτη (Επιτροπή διοργανώσεων) που θα εισηγηθεί στην Εκτελεστική που θα γίνει άμεσα τις επόμενες ημέρες για να παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Για τα Rapid test και τον τρόπο που θα γίνουν ο κ. Διακοφώτης τόνισε: "Σήμερα υπήρχε μια τηλεφωνική επικοινωνία από εμένα προς τον κ. Μαυρώτα. Υπάρχει μια διαβούλευση με το υπουργείο εσωτερικών. Αυτό που έχουμε ενημερωθεί έστω και ανεπίσημα είναι ότι θα αναλάβουν οι Δήμοι και οι Περιφέρειες του τοπικού ΕΟΔΥ να κάνουν τα τεστ. Τα τεστ αυτά θα είναι αποδεκτά με το απλό SMS που στέλνουν στον καθένα και θα μπορούν οι ομάδες να στέλνουν τα στοιχεία στην ανάλογη επιτροπή και περιμένουμε επίσημα να μας απαντήσει η ΓΓΑ ότι έχει καταλήξει σε αυτό το μοντέλο."


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35