social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έκλεισε με καρέ το 2019 η Αρτάκη, 4-0 την ΑΕΚ Τρίπολης

Έκλεισε με καρέ το 2019 η Αρτάκη, 4-0 την ΑΕΚ Τρίπολης

Στο τελευταίο ματς της χρονιάς στη Γ' Εθνική η Αρτάκη πέτυχε 4 γκολ σε βάρος της ΑΕΚ Τρίπολης (ουραγός) και θα μπορούσε να πετύχει ...κι άλλα τόσα, κλείνοντας με ιδανικό τρόπο το 2019, αφού είναι και εν δυνάμει νταμπλούχος Εύβοιας, ενώ διεκδικεί με αξιώσεις την παραμονή της στον πολύ δύσκολο 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Η σημερινή νίκη ήταν πολύ σημαντική για βαθμολογικούς, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους, με τον ΑΟΝΑ να φτάνει τους 16 βαθμούς.

Ακολουθούν οι γιορτές των Χριστουγέννων και στην εκκίνηση του 2020 στο πρωτάθλημα, η Αρτάκη έχει να δώσει τρία σερί εκτός έδρας ματς.

Μην ξεχνάμε ότι η Αρτάκη διεκδικεί και το Κύπελλο Εύβοιας, έχοντας μπροστά της δύο ημιτελικούς με τον "αιώνιο" αντίπαλο Ηρακλή Ψαχνών.

Στο σημερινό ματς η Αρτάκη μόλις στο 3' ζήτησε ένα πέναλτι σε χέρι αντιπάλου, με τους 190 από τους 200 φιλάθλους στο γήπεδο να φωνάζουν στον διαιτητή ταυτόχρονα "τράβα να το δεις στο var".

Η Αρτάκη μπήκε με επιθετική διάθεση, είχε την υπεροχή, αλλά ήταν άνευρη και χωρίς μεγάλη ένταση στο παιχνίδι της στο πρώτο 20λεπτο, βγάζοντας πάντως δύο καλές φάσεις για γκολ.

Η Αρτάκη κατέβηκε στο γήπεδο με καθαρό 4-2-3-1, με τον Ντελέκο -από 8αρι- να πηγαίνει επιτελικός και τον Λούκα δεξιό χαφ (αριστερά ήταν ο Τσίγκας και φορ ο Σπανός). Αμυντικά χαφ οι Μαυρόπουλος και Πατερίτσας, και η 4αδα στην άμυνα οι Καραμπάς-Μπελίτσος-Χατζηστάμου και Καραλής (στο τέρμα ο Ναβροζίδης).

Στο 13' πρώτο καλό σουτ του Μαυρόπουλου πέρασε άουτ.

 

Στο 18' από πάσα του Χατζηστάμου, πλασέ του Σπανού είχε την ίδια κατάληξη.

Στο 25' απειλητική έγινε η ΑΕΚ Τρίπολης, όταν ο Ναβροζίδης απέκρουσε σωτήρια σουτ του Κολιόπουλου από το ύψος της περιοχής.

 

Στο 27' ο Σπανός που ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, έχασε μοναδική ευκαιρία, όταν από αριστερά απέφυγε περίτεχνα και τον αντίπαλο γκολκίπερ, πλάσαρε, αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε πριν περάσει τη γραμμή.

 

Αμέσως μετά, πάντως, ο κόσμος χειροκρότησε τον Σπανό και τον εμψύχωσε για τη συνέχεια.

 

Στο 30' ήρθε το γκολ. Ο Τσίγκας σέντραρε από αριστερά και ο Λούκας με ωραία προβολή πριν η μπάλα σκάσει στο έδαφος έκανε το 1-0.

 

Το δεύτερο γκολ ήρθε σε ιδανικό χρονικό σημείο, στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, όταν μετά από ενέργεια του Σπανού, ο Μαυρόπουλος με σουτ έκανε το 2-0.

 

Η Αρτάκη βρήκε γκολ και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Και το βρήκε με τον Σπανό, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του γκολκίπερ των Αρκάδων και με πλασέ έγραψε το 3-0.

Στο 65' από σόλο του Σπανού η μπάλα έφτασε στον Ντελέκο που σούταρε με δύναμη, αλλά ο Μπροκάκης έδιωξε εντυπωσιακά.

 

Στο 66' ο Λειβαδίτης που είχε έρθει λίγο νωρίτερα από τον πάγκο με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

 

Ακολούθησαν άλλες τρεις μεγάλες φάσεις για την Αρτάκη, στο 77' με τον Σπανό, στο 80' με τον Ντελέκο και στο 89' με τον Χατζηστάμου.

 

Στο 90' ο Κώστας Καραμπάς δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε νωρίτερα την άγουσα για τ' αποδυτήρια.

 

ΑΡΤΑΚΗ (Μαύρος): Ναβροζίδης, Καραμπάς, Μπελίτσος (64' Μιχελής), Κάραλης, Χατζηστάμου, Ντελέκος, Πατερίτσας, Τσίγκας (74' Κουτρόπουλος), Λούκας (60' Λειβαδίτης), Μαυρόπουλος, Σπανός (79' Μακρής).

 

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Χαρίτος): Μπροκάκης, Πετρόπουλος, Γκανάρας (55' Μπουγάς), Καψής, Καϊάφας (73' Μπίσιας), Κακιώνης (60' Τσαλγιτζόπουλος), Κοντογιαννόπουλος, Αρδάμης, Ανδριανός (68' Λαφογιάννης), Κολιόπουλος, Καντής


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35