social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θεμα soccerlive: Πάει για το... κόλπο γκρόσο με Σαπαλίδη η Προοδευτική

Θεμα soccerlive: Πάει για το... κόλπο γκρόσο με Σαπαλίδη η Προοδευτική

Έντονη κινητικότητα επικρατεί στην Προοδευτική τις τελευταίες ημέρες όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στο άκουσμα της είδησης για επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις.

Ο ιστορικός σύλλογος κάνει τις κινήσεις που απαιτούνται προκειμένου να διατηρήσει το ανταγωνιστικό της προφίλ και να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στην κατάταξη.

Στο πλαίσιο αυτό, οι "βυσσινί" ετοιμάζουν ακόμη μια μεταγραφική κίνηση προκαλώντας αίσθηση στο κοινό της κατηγορίας.

Η ομάδα από τον Κορυδαλλού έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Σταμάτη Σαπαλίδη.

Ο 31χρονος επιθετικός που ήταν πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ μέχρι τη... διακοπή του με τη φανέλα του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου έχει δώσει τα χέρια με τους διοικούντες και πλέον αυτό που απομένει είναι η επίσημη θέση της ομάδας.

Πρόκειται για έναν πραγματικό Killer με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα που αναμένεται να βοηθήσει την "Προο" στο δύσκολο πρωτάθλημα.

Πέρυσι και πρόπερσι ήταν το σημείο αναφορά τους για τους Καραβά και Μοσχάτο όντας και πάλι πρώτος σκόρερ, ενώ έχει περάσει μεταξύ άλλων από μεγάλη σωματεία όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα την περίοδο που ο Άγιαξ της Ηπείρου συμμετείχε στην Σούπερ Λιγκ, καθώς και από τον Ιωνικό.

Εισιτήριο για να κυνηγήσει το όνειρο του του έδωσε η χρονιά που έκανε στους Τράχωνες όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα όντας πρώτος σκόρερ στην κατηγορία, ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Χαραυγή, Ρουφ, Αγία Παρασκευή, Νίκη Βόλου, Εθνικό Πειραιά και από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35