social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα Soccerlive: «Χτυπάει» Στάμο ο Εθνικός Πειραιά

Θέμα Soccerlive: «Χτυπάει» Στάμο ο Εθνικός Πειραιά

Ήταν δεδομένο ότι ο Εθνικός Πειραιά δεν θα έμενε... ακούνητος στη μεταγραφική περίοδο του "χειμώνα" και αυτό διότι βασικός στόχος αποτελεί η εξασφάλιση της γρήγορης παραμονής στην Γ' Εθνική προκειμένου να μπουν οι βάσεις για τη νέα χρονιά.

Τα νέα πρόσωπα (Δημήτρης Κουλούρης και Παναγιώτης Κουτσοποδιώτης) που το καλοκαίρι αναλαμβάνουν τα σκήπτρα της ομάδας έχουν πέσει... με τα μούτρα στη δουλειά εκφράζοντας την πεποίθηση τους ότι προτεραιότητα αποτελεί να αποκτηθούν παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα.
Στο πλαίσιο αυτό οι "κυανόλκευοι" ήρθαν σε συμφωνία με έναν σπουδαίο μεσοεπιθετικό που τα τελευταία χρόνια πανηγύρισε διακρίσεις με τις φανέλες των Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας και του Άγιαξ Ταύρου. 
Προ των πυλών από την ιστορική ομάδα βρίσκεται ο Νίκος Στάμος. 
Η παρουσία του Στάμου στο έμψυχο δυναμικό σίγουρα θα προσδώσει ποιότητα στο συγκρότημα του Μουράτ Σεροπιάν αφού ο χαρισματικός επιτελικός μέσος έχει την εμπειρία ώστε να συνεισφέρει στην προσπάθεια της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα. Απόδειξη αποτελεί το βιογραφικό του βραχύσωμου άσου ο οποίος έχει περάσει από αρκετά σωματεία έχοντας μάλιστα αγωνιστεί κατά το παρελθόν για αρκετά χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο. Συγκεκριμένα, ο Τρικαλινός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανιώνιο την περίοδο που στον πάγκο της Νεοσμυρνιώτικης ομάδας βρισκόταν ο Έντβαλντ Λίνεν. Μάλιστα, ο Γερμανός τεχνικός εκτιμούσε ιδιαίτερα το Στάμο χωρίς ωστόσο να πάρει αρκετές συμμετοχές. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στα Τρίκαλα ενώ στη συνέχει ακολούθησαν Καβάλα, Άγιος Δημήτριος, Νίκη Βόλου, Ναυπακτιακός Αστέρας, Πανναξιακός και Φωστήρας. Μάλιστα, με τα χρώματα του «Φονέα» ο Στάμος αναδείχθηκε πρωταθλητής στον 1ο όμιλο της Football League 2. Φέτος, το νέο απόκτημα του Εθνικού αγωνίστηκε στον Άτταλο/


Σχετικά άρθρα

Σταυριανός: Να κρατήσουμε σταθερό το ρυθμό μας

Αυξημένη ζήτηση στα εισιτήρια διαρκείας του Φωστήρα

Ελεύθερος ο Βουρνάζος από τον Ακράτητο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35