social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πάρτι του Πανιώνιου στο Μοσχάτο (1-4) και νίκη... μισό πρωτάθλημα

Πάρτι του Πανιώνιου στο Μοσχάτο (1-4) και νίκη... μισό πρωτάθλημα

Ένας εκρηκτικός και αφοπλιστικός Πανιώνιος δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην έδρα του Μοσχάτου επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με το εμφατικό 1-4 σε εξ αναβολής μας για τον 6ο όμιλο στην Γ' Εθνική.

Η νίκη αυτή φέρνει τον Ιστορικό στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου έχοντας διαφορά 1 βαθμό από την Ηλιούπολη, και αυτό δείχνει ότι οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές αναμένονται συναρπαστικές. 

Το συγκρότημα του Δημήτρη Κοροπούλη από το πρώτο λεπτό φάνηκε ότι ήταν απόλυτο συγκεντρωμένο και έτοιμο να ανταποκριθεί στις συνθήκες του αγώνα κάτι που το αποτυπώνει και το τελικό αποτέλεσμα. Από την άλλη οι γηπεδούχοι δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα και το πλήρωσαν. Στο 4' ο Μούντριχας έκανε το 0-1, για να φτάσουμε στο 14' όπου ο Κοντοές με κεφαλιά μετά το φάουλ του Γροντή έκανε το 0-2. Στο 24' ο Πίσπας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3, με τον Πανιώνιο να δείχνει ότι είναι το απόλυτο αφεντικό του αγώνα. Στο 25' οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Καραλή σε 1-3 ωστόσο ο Πανιώνιος κατάφερε πριν τελειώσει το α' μέρος να πετύχει και τέταρτο γκολ με τον Μούντριχα. 

Στο 60' το Μοσχάτο διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε χέρι αμυντικού όπως και στο 61' για τον ίδιο λόγο. Στο 62' ο Ζορμπάς βρέθηκε φάτσα απέναντι από τον Στουρνάρα όμως ο πορτιέρο του Πανιώνιου έδιωξε με τα πόδια.

Στο 77' ο Πανιώνιος φτάνει κοντά στο 1-5, όμως το σουτ του Κουτσάκη απομακρύνθηκε από τον Κραβαρίτη και κατέληξε στο δοκάρι. 

**** Κομβικό ρόλο στη βαθμολογία θα παίξει και η έφεση που έχει κάνει η Ηλιούπολη στο δευτεροβάθμιο όργανο, για την υπόθεση του Γιάννη Κοντοέ στο ματς με τον Εθνικό. 

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Γιώργος Αρχοντάκης) Κραβαρίτης, Σταύρου, Ζιώβας, Ηρακλής (25' Σαμιώτης), Ιωάννου, Κωνσταντίνου, Καραλής, Ρέντι (46' Παυλάκης), Ψυχογιός (46' Ζορμπάς), Πασαλίδης (46' Σουλελές), Νιζάμης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης) Στουρνάρας, Λάμψιας, Ξυγκόρος (46' Μίχος), Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Νίνο (67' Αργυρίου), Πίσπας (77' Καμαρά), Λιούμης, Γροντής (64' Παπαδόπουλος), Μούντριχας (77' Κουτσάκης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35