social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρώτη φορά πάνω από τη ζώνη η Μύκονος 3-1 το Μοσχάτο

Πρώτη φορά πάνω από τη ζώνη η Μύκονος 3-1 το Μοσχάτο

Η ΑΕ Μυκόνου έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 3-1 της ΑΕ Μοσχάτου στο στάδιο του Κόρφου για την 9η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής, φτάνοντας τους 7 βαθμούς.



Παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Πασαλίδης οι Μυκονιάτες κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και να πάρουν τη νίκη χάρη σε τέρματα των Μπρούνο, Κωνσταντινίδη και Λεσάι. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η ομάδα του Μοσχάτου, με τον Καραλή να αντικρίζει την απευθείας κόκκινη κάρτα στο 54’.

Ο Πασαλίδης άνοιξε το σκορ - Ο Μπρούνο ισοφάρισε πριν το ημίχρονο για τη Μύκονο

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά στο ματς, πίεζαν από τα πρώτα λεπτά και δημιούργησαν την πρώτη ευκαιρία στο 5’, με τον Λεσάι να κάνει το πλασέ και τον Κραβαρίτη να μπλοκάρει.

Στο 8’ ο Μπανούσης έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά, ενώ στο 10’ η Μύκονος έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπρούνο να κάνει την κεφαλιά από κοντά, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Ωστόσο, παρά τις ευκαιρίες της Μυκόνου, η ομάδα του Μοσχάτου στην πρώτη της ευκαιρία κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στο 14’ ο Πασαλίδης πήρε την μπάλα από τα αριστερά και με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μπουρντένη για το 0-1.

Η Μύκονος συνέχισε να έχει την υπεροχή και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Το Μοσχάτο έχασε ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά του με τον Πασαλίδη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ένα λεπτό αργότερα, μετά το σουτ του Καλόγερα που κόντραρε, η μπάλα κατέληξε στον Μπρούνο κι αυτός σκόραρε για το 1-1.

Ολοκλήρωσε την ανατροπή η Μύκονος

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασιστικά στο δεύτερο μέρος και έχασαν δύο ευκαιρίες με τους Λεσάι (48’) και Καλόγερα (51’), ενώ στο 54’ ο Καραλής αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα μετά από επίκινδυνο μαρκάρισμα στον Αχείμαστο, αφήνοντας το Μοσχάτο με δέκα παίκτες.

Οι Μυκονιάτες εκμεταλλεύτηκαν γρήγορα το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και λίγο αργότερα έκαναν την ανατροπή. Ο Σαμιώτης ανέτρεψε τον Καλόγερα στην μεγάλη περιοχή, ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι και ο Κωνσταντινίδης εκτέλεσε εύστοχα για το 2-1 στο 61’.


Το Μοσχάτο προσπάθησε να αντιδράσει, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 67’ για την ισοφάριση, με την κεφαλιά του Ιωάννου μέσα από την περιοχή να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μπουρντένη.

Η Μύκονος σφράγισε τη νίκη στο 86’ χάρη σε ευστοχο χτύπημα πέναλτι του Λεσάι (που κέρδισε ο Καλογεράς), διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

ΑΕ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Μπουρντένης, Αχείμαστος (58’ Μπαλωμένος), Κέμπε, Σούλτσε, Τοπάλ, Μπανούσης, Λεσάι (89’ Κατσικαλάκης), Καλτσάς, Κωνσταντινίδης (75’ Κουγιός), Καλογεράς (89’ Ντόγος), Μπρούνο (75’ Αλεξανδρόπουλος)


ΑΕ Μοσχάτου: (Γιώργος Αρχοντάκης) Κραβαρίτης, Σταύρου, Ζιώβας (33’ Ζαχαράκης), Βλάχος (62’ Παυλάκης) , Ιωάννου (25’ Ξενάκης), Κωνσταντίνου, Καραλής, Σαμιωτάκης, Νιζάμης (62’ Φιακέκος), Πασαλίδη, Σόραρι (62’ Σουσελές)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35