social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκησε Θύελλα και… άγχος ο Πανιώνιος (1-0)

Νίκησε Θύελλα και… άγχος ο Πανιώνιος (1-0)

«Σεφτέ» για τον Πανιώνιο στο ειδικό πρωτάθλημα που θα δώσει τα τελευταία εισιτήρια από την Γ’ Εθνική στη νεοσύστατη Super League 2.

Το απόγευμα της Τετάρτης (30/6) επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Θύελλας Ραφήνας στην Νέα Σμύρνη, αφήνοντάς την ουραγό δίχως πόντο. Αντίθετα, εκείνος έφθασε τους τρεις και τον Ηρόδοτο (ρεπό). Το «χρυσό γκολ» προήλθε από τον Δημήτρη Γροντή μόλις στο 8’. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός πλάσαρε όμορφα από το ύψος του πέναλτι για το 1-0 ύστερα από προσπάθεια του Λιούμη από τα αριστερά. Η ζέστη ήταν αφόρητη παρά το γεγονός ότι η σέντρα έγινε στις 18:00, με αποτέλεσμα να μην σημειωθούν πολλές ευκαιρίες στο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι ήθελαν να τελειώσουν την υπόθεση νίκη στο δεύτερο, όμως τα σουτ του Γροντή πέρασαν λίγο άουτ στο 54’ και το 55’, ενώ στο 56’ ο Σταματόπουλος σταμάτησε τον Πίσπα. Ούτε η έξυπνη λόμπα του Σταμάτη κατέληξε στα δίχτυα στο 81’ και έτσι, η Θύελλα ρίσκαρε. Οι αλλαγές του Νίκου Μεσολόγγη φρέσκαραν την εικόνα των «λιγνιτωρύχων» που έγιναν επικίνδυνοι με τα κόρνερ του Νταλάκα, αλλά και με το απευθείας του Ζέκιο στο 84’. Μάλιστα, αυτός πήγε να «κλέψει» τον βαθμό της ισοπαλίας στο 87’. Ο Παντελίδης σέντραρε από τα δεξιά, αλλά η κεφαλιά του Ζέκιο δεν ήταν καλή από την «καρδιά της περιοχής» σε μια τεράστια στιγμή. Τελικό 1-0 και… κυανέρυθρη ανάσα! ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιουματζίδης Μ. (Πέλλας), Οικονόμου Κ. (Δυτικής Αττικής) – Παγουρτζής Δ. (Πειραιά), Αλιάγας Α. (4ος, Δυτικής Αττικής)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Στουρνάρας, Λάμψιας, Ξυγκόρος, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Νίνο (62’ Μακρίδης), Πίσπας, Λιούμης (72’ Σταμάτης), Γροντής (84’ Δρίτσας), Μούντριχας (72’ Μίχος).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Σταματόπουλος, Ντόσκας, Νταλάκας, Γεωργόπουλος, Φύτρος, Γεραγωτέλλης, Μπουτάκης (80’ Ζέκιο), Μπαριτάκης (57’ Παντελίδης), Σουλτανίδης (85’ Πιέτρι), Δημητρίου, Σπάρταλης (57’ Παπαδόπουλος).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35