social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαραυγιακός: Ανανέωσε ο Χατζηαλέξης

Χαραυγιακός: Ανανέωσε ο Χατζηαλέξης

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη”, έτσι λέει ο θυμόσοφος λαός και στην περίπτωση του Χαραυγιακού σημειώθηκε κάτι ανάλογο.



Συγκεκριμένα, προπονητής της ιστορικής ομάδας τη σεζόν 2021-2022 θα είναι ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης.

Ο έμπειρος προπονητής μετά από συνάντηση που είχε με τους διοικούντες τον σύλλογο απάντησε θετικά για να ηγηθεί της προσπάθειας που θα κάνει η ομάδα και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο “Μάργκαρετ” είχε συνάντηση που κράτησε κάτι περισσότερο από μια ώρα με τους ανθρώπους του Χαραυγιακού και αφού παρέδωσε την έκθεση του, στη συζήτηση που έγινε συμφώνησε ώστε να παραμείνει για δεύτερη σεζόν στο σωματείο.

Οι ιθύνοντες των νερατζούρι έδειξαν ότι έχουν μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι από τη δουλειά του Πειραιώτη κόουτς και έτσι αποφάσισαν να πορευτούν μαζί του μιας και πέρυσι η ομάδα πέτυχε την καλύτερη πορεία της τα τελευταία χρόνια σε εθνικό πρωτάθλημα.

Η τρίτη θέση πίσω από τον Πανιώνιο και την Ηλιούπολη με απολογισμό 5 νικες, 2 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες δείχνει (οι δυο ήττες από Πανιώνιο και Ηλιούπολη) αποτυπώνουν τη δουλειά του έμπειρου κόουτς. 


Πλέον σειρά παίρνουν άλλα ζητήματα που αφορούν το σχεδιασμό της ομάδας.

Ήδη ο έμπειρος προπονητής έχει ετοιμάσει το πλάνο του για τη νέα σεζόν το οποίο παρέδωσε στη διοίκηση. Εκεί αναγράφονται τα ονόματα από τους παίκτες του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού που θα παραμείνουν στο ρόστερ τη νέα περίοδο αλλά και εκείνα που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα και θα προστεθούν στο ρόστερ του Χαραυγιακού.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35