social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με Παντέλη στην Γ' Εθνική η Σαντορίνη Ι «Πιο δύσκολο να διεκδικείς πρωτάθλημα»

Με Παντέλη στην Γ' Εθνική η Σαντορίνη Ι «Πιο δύσκολο να διεκδικείς πρωτάθλημα»

Ο Νίκος Παντέλης θα έιναι ο προπονητής που θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ΑΣ Σαντορίνης στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο πολύπειρος κόουτς που έβαλε τη... σφραγίδα του την περσινή σεζόν, αποδέχτηκε την πρόταση που του κατέθεσε η διοίκηση του συλλόγου και έδωσε τα χέρια παρότι η ομάδα θα αγωνιστεί σε... ερασιτεχνική κατηγορία.

Η εκτίμηση που υπάρχει στο πρόσωπο του Έλληνα κόουτς από τους ανθρώπους του σωματείου, αλλά και ο σεβασμός που έχει ο κ. Παντέλης προς τη διοίκηση Φουστέρη είναι αμοιβαία και αυτός ήταν ο λόγος που επήλθε συμφωνία.

Μάλιστα, ο κ. Παντέλης επιβεβαίωσε το γεγονός με δηλώσεις του όπου και τόνισε

"Σίγουρα όλοι είμαστε στεναχωρημένοι με τις τελευταίες εξελίξεις γιατί κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και θεωρώ ότι ήταν σαν να πήραμε πρωτάθλημα δεδομένου ότι παίξαμε 18  ματς εκτός έδρας. Νομίζω ότι κανένας δεν σεβάστηκε ούτε τη διοίκηση, ούτε τους παίκτες, ούτε το προπονητικό τιμ και γενικά ούτε στην ομάδα. Είναι άσχημο σε όλοκληρη Σαντορίνη να μην μπορεί να βρεθεί λύση για το γήπεδο. Από την άλλη όμως, δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Θα κάνουμε ξανά την προσπάθεια μας, διότι έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον κ. Φουστέρη και στη διοίκηση της ομάδας. Είναι τιμητικό που είχα ανανεώσει το συμβόλαιο μου και για την SL2 και επειδή είχε γίνει μια συμφωνία κυρίων, με μεγάλη χαρά δέχτηκα να παραμείνω στην ομάδα. Ένας από τους λόγους επίσης που παρέμεινα είναι ότι έχω εμπιστοσύνη στον κ. Φουστέρη και στους ανθρώπους της ομάδας".

Ερωτηθείς εάν είναι πιο δύσκολο να κάνεις πρωταθλητισμό από το να παλεύεις για την παραμονή, ο κ. Παντέλης δήλωσε

"Θεωρώ ότι πιο δύσκολο είναι να διεκδικείς την άνοδο στην Γ' Εθνική παρά να παλεύεις για την παραμονή, Όσον αφορά τον προγραμματισμό μας, μιλάμε με τα παιδιά που είχαμε συμφωνήσει να μείνουν στην SL2. Αρκετά από αυτά θα παραμείνουν, άλλα το σκέφτονται, όμως θα γινουν και κάποιες προσθήκες. Ας ελπίσουμε τη νέα χρονιά να δημιουργηθεί το νέο γήπεδο, διότι είναι ανεπίτρεπτο ένα νησί πλούσιο όπως η Σαντορίνη να μην είναι σε θέση να έχει το δικό της γήπεδο και να αγωνίζεται στις επαγγελματικές κατηγορίες".


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35