social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I Προφορική συμφωνία Σαντορίνης-Ευαγγελιδάκη

Θέμα soccerlive I Προφορική συμφωνία Σαντορίνης-Ευαγγελιδάκη

Η μεταγραφική ενίσχυση για τη Σαντορίνη συνεχίζεται καθημερινά με δεδομένο ότι ο στόχος του συλλόγου αποτελεί να παρουσιαστεί έτοιμος στην έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων που είναι στις 28 Αυγούστου καθώς για την πρώτη φάση του κυπέλλου Ελλάδος η κυκλαδίτικη η ομάδα θα φιλοξενηθεί στον Κορυδαλλό από την Προοδευτική.

Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας το συγκρότημα του Νίκου Παντελή έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με έναν από τους καλύτερους ακραίους οπισθοφύλακες της περσινής football league.
Ο λόγος για τον 27χρονο Κυριάκο Ευαγγελιδάκη που την περσινή χρονιά βρίσκονταν στο ρόστερ του Αστέρα Βλαχιώτη. Ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος της Σαντορίνης σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στο Καρπενήσι και ακολουθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί από την ομάδα. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που γνωρίζει αρκετά καλά ο Νίκος Παντελής από το κοινό τους πέρασμα που είχαν στο Διαγόρα, με τον έμπειρο προπονητή να εκτιμάει την ποδοσφαιρική αξία του Ευαγγελιδάκη.
Μεταξύ άλλων ο ακραίος αμυντικός είχε αγωνιστεί σε Καλλονή και Φωκικό.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35