social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αρναούτης: «Τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο όχι στα... λόγια»

Αρναούτης: «Τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο όχι στα... λόγια»

Δύσκολη αποστολή έχει η Προοδευτική την Κυριακή στις 17.00 αφού υποδέχεται τον Άρη Σκάλας για την β φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκτός πλάνω βρίσκεται ο τιμωτημένος Αντώνης Κυριαζής με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στη διάθεση του Δημήτρη Αρναούτη.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον έμπειρο προπονητή ο οποίος αναφερόμενος στο ματς τόνισε

''Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και ειδικά τα ματς του Κυπέλλου έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας. Εμείς πάμε σεμνά και ταπεινά. Είναι ακόμη προετοιμασία και η Προοδευτική όπως γνωρίζεται είναι μια νέα ομάδα. Παρ' όλα αυτά, ο στόχος δεν αλλάζει ποτέ και πάντα θα παίζουμε για τη νίκη''.

Για το γεγονός ότι μετατέθηκε η έναρξη του πρωταθλήματος για τις 3/9 ο κ. Αρναούτης δήλωσε

''Για κάποιες ομάδες που ξεκίνησαν το προγραμματισμό τους κανονικά και είχαν βάλει ως έναρξη τις 19 Σεπτεμβρίου αυτό είναι ένα πρόβλημα, αλλά, από εκεί και πέρα, όλοι μας είμαστε υποχρεωμένοι να αλλάξουμε τα πλάνα μας''.

Για το αν υπάρχει άγχος στο σύλλογο δεδομένο ότι η ομάδα χρίζεται ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο, ο έμπειρος κόουτς πρόσθεσε

''Δεν είναι θέμα άγχους. Ότι είσαι η Προοδευτική, αυτό από μόνο του σε καθορίζει διεκδικητή. Το θέμα είναι να φαίνεται και μέσα στο γήπεδο αυτό. Η εικόνα στο γήπεδο σε χρίζει φαβορί. Εάν συνδυάσεις όμως την εικόνα με το όνομα τότε το αποτέλεσμα είναι το ιδανικό''.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35