social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θύελλα Ραφήνας: Πλήρης αποτίμηση για το ματς με Εθνικό

Θύελλα Ραφήνας: Πλήρης αποτίμηση για το ματς με Εθνικό

Στα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά γεγονότα που συνέβησαν στο δημοτικό γήπεδο Αγ. Αναργύρων το απόγευμα του Σαββάτου (30/10) αναφέρθηκαν οι άνθρωποι της Θύελλας Ραφήνας μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Μεταξύ αλλων, αναγνωρίζουν ως «απολύτως δίκαιο» το αποτέλεσμα της ήττας από τον Εθνικό (2-1), ενώ κάνουν ειδική αναφορά στο περιστατικό με τον «ίσως καλύτερο σε απόδοση» παίκτη των πράσινων στο συγκεκριμένο παιχνίδι, τον τερματοφύλακα Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος «πάνω στην ένταση και στον εκνευρισμό του κτύπησε με δύναμη το τζάμι του παραθύρου και είχε σαν συνέπεια να κοπεί η αρτηρία του χεριού του και να έχει ακατάσχετη αιμορραγία». Μάλιστα, επισημαίνεται ότι «χάρη στην σωτήρια, ψύχραιμη και απόλυτα επαγγελματική παρέμβαση του φυσιοθεραπευτή μας Χρήστου Αηδόνη και την άμεση διακομιδή του από μέλος του Δ.Σ στο εφημερεύον νοσοκομείο 'Γ. Γεννηματάς' υποβλήθηκε αυθημερόν σε επιτυχημένη επέμβασης αγγειοπλαστικής και τη Δευτέρα, πήρε εξιτήριο και θα πρέπει για σταματήσει οποιαδήποτε αθλητική και το κυριότερο επαγγελματική δραστηριότητα για ενάμιση μήνα». Εκφράζεται η ευχή «ένα στιγμιαίο λάθος να μη του κοστίσει οτιδήποτε και του ευχόμαστε να γυρίσει 'σιδερένιος', όπως ήταν, στους ρυθμούς της ζωής του».

Στη συνέχεια, οι πράσινοι δεν παραλείπουν να ευχαριστήσουν θερμά «όλους τους ανθρώπους του Εθνικού όχι μόνο για την άψογη φιλοξενία, αλλά για το ουσιαστικό ενδιαφέρον που έδειξαν για τον αθλητή μας», προσθέτοντας ότι «το λιγότερο που υποσχόμαστε είναι να ανταποδώσουμε και να ευχηθούμε καλή συνέχεια και να επιστρέψει εκεί που ανήκει τόσο γεωγραφικά στον Πειραιά, όσο και στην μεγαλύτερη κατηγορία της Ελλάδος που κάποτε τον θαυμάζαμε».

Τέλος, εκφράζουν την πίστη τους «στη δουλειά των προπονητών μας», αλλά και την ελπίδα «να συνέρθουμε γρήγορα και να αφήσουμε πίσω, μέχρι να επιστρέψουν τις απώλειες της μισής μας επιθετικής μας γραμμής και όλοι μαζί να επιστρέψουμε στις καλές μας εμφανίσεις και στις πραγματικές μας δυνατότητες, με αρχή το Κυριακάτικο μας ματς με το Κερατσίνι».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35