social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη στα Σπάτα για τον Αιολικό

Νίκη στα Σπάτα για τον Αιολικό

Με γκολ του Αλεξάνδρου Μουζακίτη ο Αιολικός επιβλήθηκε εκτός έδρας του Αήττητου Σπάτων για την 4η Αγωνιστική του 6ου Ομίλου στη Γ’ Εθνική.

πηγή: sportlesvos.gr

Η ομάδα της Μυτιλήνης ήταν καταιγιστική στο πρώτο 10λεπτο πιέζοντας ασφυκτικά την αντίπαλη εστία, μετουσιώνοντας την υπεροχή της σε γκολ στο 8ο λεπτό με όμορφο σουτ του Μουζακίτη.

Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη με τις δυο ομάδες να δυσκολεύονται λόγω και του κακού αγωνιστικού χώρου, που όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και χειρότερος.

Στην επανάληψη, ο Εμπουμπά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι στην καλύτερη στιγμή του Αιολικού, ενώ και ο Αποστολόπουλος είχε ένα καλό σουτ προς την αντίπαλη εστία. Από τη στιγμή που δεν ήρθε το δεύτερο γκολ για τους παίκτες του Παπαματθαιάκη, το ματς οδηγήθηκε στην κόψη του ξυραφιού. Ο Αήττητος όμως δεν έκανε απειλητική φάση προς την εστία του Βρονταρά και το 0-1 έμεινε ως το τέλος, χαρίζοντας μια δίκαιη πλην όμως αγχωτική νίκη στον Αιολικό.

Συνθέσεις

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πέτρος Φυλακούρης): Διασσινός, Ιωαννίδης, Γκρόσιος, Μιχαηλίδης, Νομικός (16' λ. τρ. Γ. Λαμπρίδης), Παναγόπουλος, Καμινιώτης, Δ. Λαμπρίδης (71' Πράπας), Πρέντι (63' Τσιονάκας), Παπανικολάου (71' Αποστόλου), Καλογεράς

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Μ. Παπαματθαιάκης): Βρονταράς, Αγριμάκης, Κουρούπης, Κρητικός, Πάτας, Νικολάου, Μουζακίτης (72’ Παπιομίτογλου), Γιουκαρής, Εμπουμπά, Αποστολόπουλος (86’ Λαμπράκης), Πινιέιρο (63’ Κούβελιτς)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35